22 знака, че той те уважава


22 знака, че той те уважава
Снимка: iStock/Guliver

Едно от нещата, които трябва да присъстват в една успешна връзка, освен любовта, е уважението. Ето 20 знака, че вашата половинка е на същото мнение.

1. Когато ви представя на приятелите си и семейството, краткото му описание за вас ви кара да се изчервявате, тъй като той има склонност да преувеличава вашите таланти и най-хубавите черти на характера ви.

2. Харесва му, когато изказвате силно мнение, защото се гордее с факта, че има приятелка, която знае как и какво да говори.

3. Той обсъжда с вас теми, по които знаете повече, защото наистина се радва да учи от вас.

4. Той го смята за постижение, когато докаже, че грешите за нещо, тъй като в съзнанието му вие сте 75% права от времето, независимо дали сте или не сте.

5. Той ви тласка, понякога извън зоната ви на комфорт, да следвате мечтите и амбициите си, тъй като много вярва във вас.

6. Той винаги мисли за вас в леглото и се старае не само той да получава оргазъм, но и вие.

7. Той изпитва малко ревност, когато имате отношения с други мъже, които уважавате и контактувате често - не защото не ви вярва, а защото оценява какво представлявате и винаги малко се страхува да не ви изгуби.

8. Рядко той не харесва неща, които сте облекли, но успя да ви го каже, без да ви обиди.

9. Той не се страхува да използва суперлативи, когато ви прави комплименти. Ти си "най-красивата жена", "най-подходящата половинката" за него и "най-умният човек", с когото някога е бил.

10. От време на време той също така казва грандиозни неща като "ти си всичко за мен" или "ти си моят свят".

11. Той иска да знае мнението ви за всичко: гардероб, политика, културни събития, кариерни решени и др.

12. Той не се страхува да изразява мненията си, дори когато те се различават от вашите, тъй като знае, че ще водите ползотворен дебат.

13. И въпреки че иска да бъде чут, никога не очаква да променяте мнението си - освен ако това не се случва естествено, в чийто случай той ще почувства задоволство, тъй като наистина цени мнението ви.

14. Той ви изпраща статии, които знае, че ще са ви интересни за неща, за които не е чел преди да започне да излиза с вас.

15. Той е най-големият ви фен и смята, че вие сте неговият.

16. Когато сте стресирана или разстроена, вашето лошо настроение го кара да бъде по-добър партньор и да дава всичко от себе си, за да ви помогне да преминете по-лесно през трудния период.

17. Ако станете гадна или кажете нещо неприятно по време на спор, той не позволява това да промени мнението му за вас, тъй като знае, че и той е способен да каже нещо глупаво, когато се разгорещите.

18. Когато ви нарани, приема болката ви сериозно и поема ангажимент в бъдеще да бъде по-съпричастен към чувствата ви.

19. Той разчита на вас, когато е болен, изтощен, тъжен или има нужда от допълнителна доза любов или внимание.

20. Той уважава личното ви време и пространство и не ви пречи да се виждате с приятелите си.

21. Той ви кани на социални събития или служебни срещи, макар да знае, че ще бъде единственият с "+ 1".

22. Ако той отиде някъде без вас, ви пише, че би искал да бъдете с него в момента - не само, за да ви поласкае, а защото наистина се забавлява, когато сте наоколо.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама