3 неща, които трябва да знаеш, когато пишеш на мъж

  • 3 неща, които трябва да знаеш, когато пишеш на мъж
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.01.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Определено можете да накарате един мъж да ви желае с помощта на текст, но има някои съвети за комуникация, които трябва да имате предвид. Ето 3 стратегии, които ще ви помогнат да изпратите страхотно съобщение и да получите отговор.

1. Нека съобщението бъде кратко и ясно

Момчетата не обичат дългите текстове с куп въпроси. Те често са заети на работа или с някакъв друг аспект от живота си. Предпочитат да бъдат съсредоточени върху едно нещо, а не върху много. Ако текстът ви не е кратък и сладък, той вероятно ще ви сметне за разсейваща и досадна, затова има голям шанс да не ви отговори.

2. Ограничете разговорите и задаването на въпроси до минимум

Въпреки че може би си мислите, че задаването на въпроси за любимата му музика, за това какво прави през уикенда или за любимия му футболен отбор е добър начин да започнете разговор, оставете тези неща за среща на живо. Когато се видите, ще имате напълно различен тип разговор, отколкото, когато общувате със съобщения. Не губете твърде много време, опитвайки се да изградите връзка с него онлайн.

3. Използвайте емотикони

Мъжете обичат да получават емотикони от жени! Визуалният аспект привлича вниманието им. Не забравяйте, че целта не е да бъдете експерт по писане на съобщения, а да го накарате да желае да ви види. Емотиконите ви правят малко загадъчна и той ще започне да ви рисува в една по-вълнуваща светлина.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.