Ето защо щастливите двойки не говорят онлайн за връзката си


Ето защо щастливите двойки не говорят онлайн за връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Живеем в странни времена, когато статусът на някого в интернет може да има повече значение от това, което се случва в реалния живот. Ние оценяваме нечий живот въз основа на снимките, които се появяват в техния Facebook и това, което пишат за себе си. И често грешим в преценките си.

Предлагаме ви да видите защо щастливите двойки не споделят целия си живот онлайн.

Когато хората са щастливи във връзката си, те живеят тук и сега

Ако всичко върви добре в личния им живот и в тяхната връзка, те просто не виждат смисъл да си губят времето в писане на онлайн постове, за да докажат това а другите. Това не означава, че никога не се снимат или не си проверяват какво се случва в социалните мрежи, но техните животи вече ги правят щастливи, затова нямат нужда да бъдат разсейвани от тях.

Всички двойки, които парадират проблемите във връзката си онлайн, няма да спечелят нищо от това

Разкривайки всичките си лични проблеми на всички в социалната мрежа е най-малко ефективният метод на разрешаването им. Това само ще направи нещата по-зле.

Истинското щастие идва просто от това да бъдеш в щастлива връзка с някого, когото обичаш

Няма да спечелите нищо от това да споделят доказателство във Facebook за щастието си. Радостта е в това да бъдете заедно, а да не споделяте за това, че сте заедно. За хора, които разбират това, постоянното публикуване в социалните мрежи, е по-малко привлекателно.

Никой не трябва да доказва нищо на никого

Хора, които са истински щастливи, нямат интерес да се използват един друг, за да докажат колко са щастливи на другите. Те са заедно, защото искат да бъдат и не се интересуват дали статусът е "във връзка" или не.

И най-важното нещо...

Изследвания са показали, че тези, които не използвате социална мрежа като цяло са по-щастливи от тези, които го правят, тъй като те постоянно се сравняват с техните колеги и приятели - а те всички винаги изглеждат някакси по-добре и по-щастливи. Често забравяме, че всичко, което има значение, са нашите животи, нашите връзки, нашите очаквания и нашите чувства - и не безкрайното за търсене на популярност.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама