3 ритуала на щастливите двойки


3 ритуала на щастливите двойки
Снимка: iStock/Guliver

В началото всяка връзка е прекрасна - чувате се постоянно, не може да спрете да мислите един за друг и искате да прекарвате всяка свободна минута заедно. Виждате само хубавите черти на половинката си. Но след време страстта между вас постепенно избледнява, много по-рядко чувате мили думи от половинката си, губите интерес един към друг, докато не се стигне до раздяла. За да не се случи това, може да изпълнявате тези 3 ритуала, които правят щастливите двойки.

1. Преди да започне забързаното ви ежедневие, отделете няколко минути, за да се погушкате в леглото

Дори да имате много задачки за деня, винаги може сутрин да намерите няколко минути, за да ги посветите на любимия си човек. Това ще заздрави връзката ви и ще ви зареди с положителна енергия, защото е доказано, че прегръдката има такива свойства. 

2. През деня напишете поне едно съобщение на любимия си или пък му звънете, за да знае, че мислите за него

Може да бъдете забавна, флиртаджийски настроена или просто да го попитате как минава денят му. Тези малки паузи са важни и за вас, и за него.

3. Всеки ден отделяйте по 10 минути, за да разговаряте за чувствата си

През тези 10 минути фокусът ви трябва да е върху вътрешните ви светове, отколкото върху нещата, които са ви се случили през деня. Това не е време, в което да правите планове, може да го направите в 11-тата минута, ако е толкова наложително. Концентрирайте се върху това да говорите за чувствата си и да се откриете един пред друг.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама