3 секс пози за едновременна наслада на клитора и G-точката


3 секс пози за едновременна наслада на клитора и G-точката
Снимка: iStock/Guliver

Искате невероятен секс, с който да достигнете до зашеметяващ оргазъм? За да си доставят повече удоволствие много двойки прибягват към секс играчки, с които да разнообразят любовните ласки. Но всъщност просто може да пробвате тези пози, с които да стимулирате както клитора, така и G-точката.

1. Дълбока мисионерска

Ръцете ви трябва да са върху неговото дупе, придърпвайки го по-навътре във вас, като главата на пениса му допира G-точката ви. Неговият таз се движи бавно, търкайки клитора ви. Освен това имате пълен контакт с тялото, заради което се стимулурат и зърната на гърдите ви. Включете страстни целувки за още по-горещ секс.

2. Кучешка поза

Веднъж, когато намерите правилния ъгъл, тази поза може да ви осигури невероятна едновременна стимулация на G-точката и клитора. Много ще ви помогне да поставите възглавница под бедрата. Тази позиция също така е идеална, за да включите секс играчка, ако вашият клитор има нужда от допълнително масажиране. Ако и краката ви бъдат събрани, със сигурност ще усещате всеки сантиметър от партньора си максимално.

3. Поза Лотос

Мъжът може да седне или с кръстосани крака (по турски) или с протегнати крака. Жената сяда върху скута му, с лице срещу него. Това е интимна позиция, при която партньорите могат да се гледат един друг в очите, да се целуват и да се слеят дълбоко. Тази поза също така позволява на жената да получи задоволяваща стимулация на G-точката и клитора. Мъжете се смята, че могат да издържат повече в тази позиция.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама