3 тактики на жените, които могат да получат всеки мъж


3 тактики на жените, които могат да получат всеки мъж
Снимка: iStock/Guliver

Може да ви се струва като мистерия защо не привличате мъжете, докато другите около вас не могат да се отърват от внимание.

Ако сте готови да спрете да бъдете незабележима за представителите на силния пол, трябва следвате тези 3 тактики.

1. Гледайте го

За да бъдете магнит за мъжете и да ги привличате с лекота, трябва да правите едно лесно нещо. Трябва да ги гледате. Контактът с очи ги кара да омекнат. Пияните и играчите нямат нужда от това, за да направят първата крачка, но качествените мъже ви гледат, за да им сигнализирате с погледа си, че имате интерес към тях. Това е нещото, което умните жени знаят. Контактът с очи може да ви спечели всеки мъж, когото искате.

2. Бъдете стратези

Когато отидете на бар с приятелки и напълно се отдадете на разговора си с тях, мъжете мислят, че сте заета. Трябва да внимавате със знаците на тялото, не се заключвайте, оглеждайте стаята и мъжете ще могат да ви приближат, за да ви заговорят. Също така си вземете почивка от приятелките си и отидете сама на бара или пък в тоалетната. Дайте му шанс да дойде при вас, когато сте сама. Жените, които привличат много мъже, са стратези, затова знаят какво е най-добре да направят, за да привлекат тяхното внимание.

3. Правете неща, които обичате

Мъжете се привличат от жени, които са щастливи. Когато ви видят да се усмихвате и да се смеете, те ще бъдат по-впечатлени от вас.  Противоположно на всеобщото схващане, господата не ви смятат за мистериозна, просто защото не се наслаждавате. Те просто странят от вас. Когато правите неща, които харесвате, мъжете естествено искат да се запознаят с вас, тъй като щастливите жени са по-атрактивни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама