4 големи секс грешки


4 големи секс грешки
Снимка: iStock/Guliver

Няма човек, който да не е допускал грешки. Всеки от време на време върши глупости и постъпва не така, както би трябвало. Това се отнася за много сфери от живота, включително и за интимната.

В любовните дела много представителки на слабия пол периодично правят грешки, но ако някои от тях са напълно безобидни, други могат да доведат дотам, че мъжът да се замисли дали не е по-добре да сложи край на отношенията им.

1. Сравняване с бившите

Няма мъж, на когото да не му хареса, когато го хвалят след страстен секс. Естествено, че това го ласкае, кара го да се гордее от себе си, но в никакъв случай не бива да го сравнявате с бившия. Това е огромна грешка, дори ако е направена под формата на похвала. Самият факт, че мислите за своя предишен партньор, а още повече и за неговите сексуални способности, ще подразни всеки мъж.

2. И за секса си трябва подходящ момент

Макар повечето жени да са напълно уверени, че мъжете са готови за секс винаги и навсякъде, все пак това е заблуда. Има немалко ситуации, когато силният пол не само, че не мисли за секс, но може и да откаже на партньорката, ако тя му го предложи. Това може да се дължи на проблеми с работата, със здравето, с колата и така нататък. В такива моменти в мозъка на мъжа трудно се намира място за любовни наслади. Неуместно е да се търси секс и по време на футболен мач. В такъв случай е по-разумно просто да се изчака последният съдийски сигнал, а ако пък любимият отбор е победил, сексът ще бъде направо голмайсторски.

3. Бездействие между чаршафите

Нито един нормален мъж в света няма да хареса пасивност от страна на половинката си. Едно е той да харесва да доминира в леглото и абсолютно друго просто да си стоите и да очаквате той да свърши цялата работа. Трябва да покажете, че и вие го желаете.

4. Излишните разговори

По време на половия акт всички разговори са излишни с изключение на мили или мръснишки думи в зависимост от предпочитанията. Що се отнася до въпроси от типа "Обичаш ли ме?" или "Хубаво ли ти е?", те са напълно неуместни. Всичко това трябва да се чувства. Така че, ако искате напълно да се насладите на физическата близост, по-добре не бърборете, а действайте.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама