4 грешки, които жените правим на първа среща

  • 4 грешки, които жените правим на първа среща
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 28.01.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато за пръв път излизаме с някого, се опитваме да изглеждаме възможно най-добре, с най-подходящите дрехи, грим и прическа. Доста често обаче, без да осъзнаваме, правим лошо впечатление на мъжете. Всеки има различни възгледи и възприятия и ние естествено няма как да покрием всяко едно изискване. Но има някои универсални нещата, които отблъскват мъжете:

1. Пушите

Въпреки че всеки човек има право на избор и сам определя как да живее, доста мъже приемат негативно пушенето при жените. Според тях това не е красиво и не отива на една дама. Особено, ако мъжът се опитва да води здравословен начин на живот, за него това е един от най-големите пороци и определено би се отказал от нея само защото пуши.

2. Арогантно държание

Много отблъскващо за мъжете е самовлюбена и арогантна жена, която има прекалено много претенции. Честно казано, този тип държание напоследък се среща доста често и определено не се харесва на интелигентните мъже. Това, че още на първата среща се превзема, говори достатъчно на мъжа срещу нея. Смятат го за пресилено държание, което не биха издържали и на една среща, пък да не говорим за следваща.

За тях, ако дадена жена е специална, ще си проличи и без да е необходимо да го изтъква. На мъжете не им се харесва, ако се мислите за нещо повече от останалите жени и претендирате, че заслужавате само изискани срещи.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

 

 

 

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.