4 пози за бърз секс и страхотен оргазъм


4 пози за бърз секс и страхотен оргазъм
Снимка: iStock/Guliver

Нека си го признаем – не всеки път имаме желание, а и време, за да се отдадем на плътски удоволствия. Постоянното бързане за работа, липсата на време за приготвяне на вечеря и други странични дейности могат наистина да прецакат либидото ни. Но ако положим малко воля и отделим дори само 10 минути на любимия мъж, то със сигурност ще се радваме на щастлива и пълноценна връзка. Ако и вие се чудите как да се впуснете в сексуални подвизи, без да се занимавате с дълга любовна игра, ето няколко бързи, но много ефективни пози...

Ездачката

В случай, че вие сте главното действащо лице, което има нужда от разпускане, то „ездачката“ е точно за вас! Благодарение на нея, ще получите освежаваща доза секс в рамките само на няколко минути. Тази поза ви позволява да контролирате темпото и дълбочината на проникването, а като подарък получавате опиянения поглед на вашия мъж.

Лъжички

Ето я идеалната поза за всички, които не обичат да си дават много зор. Тя е перфектна за моментите, когато току-що сте се събудили или пък тъкмо се каните да заспивате. Независимо в коя част от денонощието я „приложите“, тя ще ви донесе максималко удоволствие, благодарение на близкия контакт, който осигурява.

Кучешката

Според американско изследване, в което са взели участие близо 14 хиляди мъже, „кучешката“ поза е любима на повечето, когато става дума за бърз секс. Тя осигурява максимално дълбоко проникване, а освен това леко стеснява женския ханш, което пък на свой ред допринася за усилване на удоволствието.

Прави до стената

На бас, че сте гледали поне няколко филма, в които главните герои се впускат в любовни приключения прави до стената. Добрата новина е, че тази поза е наистина толкова възбуждаща, колкото и изглежда. Напрежението във всички мускули на тялото и близостта на телата ви скорострелно ви отвеждат към страхотния оргазъм!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама