4 причини защо не е никак лошо да бъдете кучка


4 причини защо не е никак лошо да бъдете кучка
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност 90% от всички жени са били наричани "кучка" в даден момент от живота си. Някои се обиждат, а на други просто не им пука. Всъщност, оставяйки настрана лошото чувство, което влага отсрещният човек, наричайки ви с този епитет, ето защо понякога никак не е лошо да сте кучка!

1. Отстоявате себе си

Ако имате избор между това да бъдете любезни и да бъдете прави, вие избирате второто. Какво лошо има в това да отстоявате мнението си, без значение дали на някой му изнася?

2. Честни сте с хората

Истината е, че повечето хора предпочитат да им правите "мили очи", отколкото да им кажете какво мислите за тях в действителност. Те на драго сърце биха ви нарекли "кучка", просто защото не им е угодно да чуят истината за себе си.

3. Правите секс без обвързване

Уау! Сексът без обвързване все още скандализира обществото, особено ако е практикуван от нежния пол. Разбира се, ако един мъж задоволява физическите си нужди, то това е нормално, но явно за жена това е неприемливо и я превръща в уличница.

4. Амбициозни сте

За да постигнете успех, трябва да победите други хора, които срещате по пътя си нагоре. Така функционира светът, факт. Затова амбициозността няма как да ви превърне в "кучка", освен ако не "подливате вода" на съперниците си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама