4-те неща, от които партньорът ви наистина се нуждае


4-те неща, от които партньорът ви наистина се нуждае
Снимка: iStock

От какво се нуждаят мъжете в една любовна връзка? Краткият отговор на този въпрос може да ви изненада. Господата всъщност имат потребност от много неща. Не са толкова прости, колкото изглеждат. Те имат дълбоки емоционални нужди. Чувстват и се лекуват по различен начин от нас. Но това са основните 4 неща, от които половинката ви има нужда, за да бъдат отношенията ви щастливи.

1. Секс

Мъжете жадуват за секс не само заради физическия акт, но и заради това, което ги кара да чувстват. Сексът отговаря на много от техните нужди, които може да им е трудно да формулират. Не става дума само за удоволствие.

Вижте още: Как да си върнете бившия, без да спите с него

2. Привързаност

Представителите на силния пол наистина имат нужда да бъдат обичани. Да бъдеш във връзка означава да се чувстваш обгрижван и мъжете, колкото и трудни или далечни да изглеждат, жадуват да бъдат обгрижвани. Може да не им е лесно да спрат да бъдат бдителни, но това не намалява потребността им от любов.

3. Да бъдат виждани

Във филма "Аватар" членовете на общността се поздравяват, като казват "Виждам те". Това е начин да покажат, че знаят кой е срещу тях, че го познават.  Мъжете също искат техните партньорки да ги виждат. Не просто да виждат положителните им черти и недостатъците им, но да бъдат обичани такива, каквито са, въпреки несъвършенствата им.

Вижте още: 5 начина да му завъртите главата, за да не иска друга жена

4. Уважение

Мъжете жадуват за уважение в най-интимните си връзки. Много пъти те могат да се чувстват несигурни и една близка и любяща връзка може да бъде както успокояваща, така и изцеляваща. Здравите взаимоотношения могат да ги променят и да ги мотивират да предприемат това пътуване, дори когато може да изглежда плашещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама