5 начина да му завъртите главата, за да не иска друга жена


5 начина да му завъртите главата, за да не иска друга жена
Снимка: Istock

Много хора смятат, че основната причина за проблемите във връзката е липсата на любов. Това е напълно погрешно схващане и доста удобно оправдание на партньорите, които не са инициативни в отношенията си и бавно, но сигурно оставят рутината да превземе връзката им.

Вижте още: 7 неща, които мъжете не понасят в секса, но никога няма да ви кажат

Представете си, че вие работите нещо, което много обичате, но по цял ден не правите абсолютно нищо освен да седите в офиса и да излъчвате любов от стола си. Когато шефът ви ви уволни, ще кажете ли: "Този човек просто нямаше чувства към мен, лисваше любов?".

Запомнете това важно правило - за да поддържате едни отношения живи, в тях трябва да се влага енергия, в противен случай застоялата връзка се превръща в блато, което завлича към дъното си партньорите,

Днес ви представяме 5 изпитани метода, за да покажете на човека до вас, че сте незаменими:

1. Не подарявайте предмети, а спомени  

Ние живеем във все по-материален свят, в който сме свикнали да засвидетелстваме любов и уважение с последния модел скъп телефон на пазара. Но защо станахме скъперници на времето си и спряхме да го споделяме с близките си хора? Подарете на половинката си преживяване заедно - скочете с парашут, изкачете се заедно на някоя красива планина или просто изключете тези телефони, които обсебват живота ви! Щастливата връзка няма нужда от селфита, а от общи преживявания.

2. Общ сериал или предаване, което да следите заедно

Намерете предаване или сериал, които да харесвате и двамата. Това ще в даде много общи теми на разговор и ще знаете, че има час от деня или седмицата, който си е само за вас. Това, че редовно имате нещо, което да очаквате с нетърпение, ще ви държи и двамата развълнувани и ще ви дава добра причина да се гушкате заедно на дивана.

Вижте още: Как да не позволявате да ви тъпчат в любовта

3. Палави снимки 

Защо точно когато трябва да бъдете любовници, се превръщате в отегчени домакини? Сърдите се, че не ви намира за секси, като по цял ден ходите у дома с рошава коса и широки дрехи, а когато отиде на работа, получава съобщения от вас за това какво да купи от магазина и кога ще хвърли боклука. Не е нужно да му пускате порнографски снимки, за да го задържите влюбен във вас, но някое закачливо съобщение и по-секси снимка, направена специално за него, ще ви гарантира, че няма да заглежда стажантката на работното място, а ще мисли само как иска да се прибере по-бързо при вас.

 4.  Любовно послание

Знаем, че вече не сме в гимназията, но това е още по-голяма причина, защото никой не би очаквал да отвори малък лист хартия с надпис "Липсваш ми" или "Обичам те". Безплатно е, лесно и може да се остави навсякъде, за да го изненадате. Сигурен начин да предизвикате усмивка на лицето му.

5. Играйте заедно любима игра цяла нощ

За да направите една нощ незабравима, не е необходимо задължително това да бъде свързано със секс. Купете си вино или бира, играйте на карти, видео игра или нещо, което и двамата обичате. Това ще ви върне в онези толкова готини тийнейджърски години и ще внесе свежест в отношенията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама