5 мъжки качества, които привличат жените


5 мъжки качества, които привличат жените
Снимка: iStock/Guliver

Голяма част от мъжете смятат, че жените се привличат от атлетично тяло, красиво лице и добро финансово състояние. Всъщност, повечето се впечатляват от някои качества, които нямат нищо общо с външния вид. Жените търсят умни мъже, с които могат да разговарят на всякакви теми. И още...

1. Умее да готви 

Всяка жена иска да види половинката си да приготвя вкусна вечеря. Това е знак, че той не е мамино синче и може да се справя сам с всичко. А не е тайна, че жените харесват точно такива господа. Дори вечерята да не е най-вкусната, усилието, което е положил, изключително много впечатлява. Нещо повече, така един мъж показва, че го е грижа за жената до него и иска да я накара да се почувства глезена и обичана.

2. Помни детайлите и забелязва малките неща 

Нежният пол определено обръща изключително много внимание на детайлите. Доста голяма част от представителите на мъжкото съсловие обаче дори не забелязват някои малки промени. А това е толкова неприятно и обидно за една дама. Всяка жена може лесно да бъде привлечена от мъж, който забелязва, че е скъсила косата си с 2 см, че си е купила нова рокля и т.н.

3. Умее да прави красиви снимки

Нямаме предвид просто да умее да задържи телефона и да направи снимка. Отношението на един мъж към детайлите и красотата е нещо, което може да направи много силно впечатление. Ето защо, когато една жена помоли половинката си да я снима и той наистина създаде красиви снимки, това показва отдадеността му.

4. Може да пише 

Всяка жена държи на сантименталните неща, например пожеланията за рожден ден, имен ден, Коледа или друг повод. Ако мъжът може да опише любовта си в няколко реда, то той е наистина впечатляващ. Разбира се, думите трябва да излизат от сърцето му, а да не са просто заучени фрази от филмите. Ако може наистина да сподели чувствата си към една жена, то той наистина я обича.

12 НЕЩА, КОИТО ТОЙ ПРАВИ, САМО АКО ВИ ОБИЧА!

5. Умее да провежда сериозни разговори 

Представителките на нежния пол определено искат до себе си човек, с когото могат да разговарят на всякакви теми. Липсата на достатъчно думи в речника на даден мъж изключително много отблъсква. Все пак, дамите имат нужда от човек, на когото могат да разчитат за съвет. А за да даде съвет, един мъж трябва първо да осмисли и разбере какъв е проблемът. Е, ако е с 10 думи в речника, това просто няма как да стане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама