5 начина да привлечете честен мъж и да остане ваш завинаги


5 начина да привлечете честен мъж и да остане ваш завинаги
Снимка: iStock

Разбира се, че всяка жена иска честен мъж! Но може да сте сигурни, че такъв държи да има честен партньор до себе си - в противен случай няма да се задържите за дълго в живота му.

Запомнете: Това не са съвети за "прилъгване" на честен мъж, а по-скоро трайни промени, които трябва да направите в живота си, за да имате истинска и дълбока връзка с почтен човек.

Вижте още: Ако отговрите с "Да" на тези 9 въпроса, връзката ви има бъдеще

1. Трябва да сте наясно коя сте и какво искате

Преди да пристъпите към връзка, е много важно да изясните пред себе си какво точно искате. Представете си, че излизате с мъж и нещата между вас се задълбочават. Казвате на партньора си, че желаете да имате деца, а той ви отговаря, че има други приоритети в живота и това не влиза в плановете му. Ако останете с този човек, това е знак, че за вас наистина това да станете майка не е важно. Това ще обърка партньора ви и той няма да гледа сериозно на вас. Ще реши, че желанието за деца е просто прищявка. Направете всичко възможно да съобразите действията си с това коя сте и какво искате.

2. Вие заслужавате любов и признателност

Много жени се чувстват така, сякаш не заслужават да бъдат обичани. Понякога това е заради проблемно детство или тежка минала връзка. Говорете открито с партньора си за това какви са емоционалните ви нужни. Ако той е стабилен човек, ще ви разбере и ще направи всичко възможно да сте щастлива. Ако е емоционално незрял, сигурно ще си тръгне, но това ще е много по-добре за вас!

3. Бъдете ясна какво искате, но и какво вие самата можете да дадете 

Дори да сте с най-честния мъж на света, това не означава, че той е медиум и чете мисли. Кажете на човека до вас от какво се нуждаете – независимо дали става въпрос за любовните отношения, или в чисто битов план. Бъдете отворена и покажете, че вие също сте склонна на промени в името на това партньорът ви да се чувства добре.

4. Научете се да поставяте и спазвате граници

На много хора им е трудно да поставят граници и още по-трудно да ги задържат. Трябва ясно да заявите до къде и до какво сте готова да стигнете. Ако човекът до вас не се съобразява с тях и ги пренебрегва, това пак е ясен знак за емоционална незрялост. Стабилният мъж ще направи всичко възможно, за да се чувствате комфортно.

5. Прощавайте и не трупайте излишни негативни емоции заради маловажни неща

Не скапвайте отношенията си с изрази от сорта "А спомняш ли си като преди два месеца ми каза...". Такива дребни на пръв поглед дрязги са малки камъчета, които в един момент обръщат каруцата. Когато се случи нещо, което не ви харесва, помислете колко важно ще бъде това след 3 месеца или 3 години. Ако не е опустошително, просто го "хвърлете" в миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама