5 начина да разберете, че той ви изневерява


5 начина да разберете, че той ви изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Едно от най-страшните неща във връзката е някой от партньорите да изневери. За съжаление, това е нещо, което се случва все по-често.

А как да разберете, че той ви изневерява, разберете в следващите редове:

1. Пише си с друга жена, звъни, води кореспонденция с нея. Да, това може да е просто приятелка или колежка, с която да си пише общи неща, но ако той крие от вас телефона и разговорите с нея, значи тук има нещо.

2. Мъжът започва да отделя по-малко време на партньорската си. Идва си по-късно вкъщи, постоянно работи допълнително, постоянно нови проекти, срещи, преговори в извънработно време. И това става изведнъж. Досега винаги се е прибирал навреме, а сега все съвещания и т.н. Ако все по-малко време прекарва вкъщи, трябва да се замислим дали не изневерява.

5 ПРИЧИНИ ДА НАПУСНЕТЕ ПАРТНЬОРА СИ, ДОРИ И ДА ВИ Е ТРУДНО

3. Значително спада чувствителността му към партньорката, по-малко се интересува от нейните проблеми, по-малко се намесва в нейните ситуации, по-малко говори с нея. Сякаш постоянно е на друго място.

4. Чувство на вина у мъжа, сякаш се опитва да се откупи и започва да носи цветя и подаръци на партньорката си. Опитва се да компенсира, това най-често е при осъзнатите мъже. Или е прекарал 1 ден с любовницата, ще прекара 2 дни с жена си.

5. Чужда коса, чужд парфюм, женско използвано бельо абсолютен признак, без значение какво обяснение дава мъжът.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама