5 неща, които да не правите на първа среща


5 неща, които да не правите на първа среща
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да намери любовта, но в повечето случаи, за да се случи това, първо трябва отидете на първа среща. За да си изкарате добре и да има шансове отношенията ви да продължат след това, има някои неща, които със сигурност не трябва да правите.

1. Не се появявайте стресирани

Може да сте имали ужасен ден на работа, но негативната енергия е последното нещо, от което имате нужда, когато правите първо впечатление. Забравете за всички грижи и се отдайте на комуникацията, която имате с човека.

2. Не закъснявайте с повече от 15 минути

Може да закъснеете 5-10 минути или по-малко. В противен случай може да накарате мъжа, с когото имате среща, да се пита дали ще дойдете, дали не сте му вързали тенекия, а това определено не е във ваша полза.

3. Не говорете за себе си с пренебрежение

Когато се чувствате неловко, е много лесно да започнете да се държите с пренебрежение към себе си и собствените си умения.

4. Не споделяйте предишен лош опит със срещи

Това просто не е правилно. Може да ги споделите с вашите приятелки, но не и с мъжа, с когото сте на среща. Все пак се надявате да има продължение, затова му спестете с началото всичките детайли от любовния си живот.

5. Не пийте прекалено много

Смятаме, че не трябва да го казваме, но една уважаваща себе си жена трябва да си знае мярката и колко алкохол може да пие. Все пак не искате той да ви носи до таксито.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама