5 неща, които никога не трябва да правите за един мъж


5 неща, които никога не трябва да правите за един мъж
Снимка: iStock/Guliver

Когато сте влюбени или се чувствате несигурни, понякога е лесно да поставите желанията и нуждите на някой друг пред собствените си. Но ако не се хванете навреме, може да загубите част от това, което сте.

Дами, никога не правете следните 5 неща за мъж или за някой друг.

1. Да промените вида си

Ако той истински ви обича, никога няма да ви принуди да промените начина, по който изглеждате. Той трябва да ви обича точно такава, каквато сте. Ако теглото, косата или стилът ви наистина го притесняват, очевидно не е с вас поради правилните причини. Трябва да правите всички физически промени, защото ги искате, а не за внимание или за някой друг.

2. Да правите компромис със страстите си

Абсолютно никой не трябва да пречи на целите ви. Това е вашият живот, в края на краищата, и никой друг няма да съжалява, че оставя мечтите си, освен вие. Решението за отказване на възможност за работа може да изглежда най-доброто в момента, но бъдещето никога не е гарантирано. Вашият партньор трябва да подкрепи усилията ви, че искате да се развивате и да следвате мечтите си.

3. Да чакате одобрението му

Силната жена играе по правилата си и не чака инструкции. Трябва да сте уверена и да продължите със собствените си решения, вместо да търсите потвърждение от някой друг. В крайна сметка сте възрастен човек и знаете най-добре какво е добро за вас.

4. Отменяте вече направени планове

Приятелите и семейството ви не бива да се намират на страничната линия и да се появяват само когато той не е на разположение. Никога не трябва да бъдете в режим на готовност и да отменяте другите си ангажименти, когото му се прииска да бъде с вас.

5. Да променяте себе си заради него

Не променяйте себе си заради никого. Ако решите да направите самоподобрения, следвайте единствено вътрешния си глас. Възможно е той да е по-заинтересован, ако направите някои промени, но всъщност това няма да сте вие. Никога не забравяйте коя сте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама