5 съвета за страстен секс под душа


5 съвета за страстен секс под душа
Снимка: iStock/Guliver

Леглото съвсем не е единственото място в дома ви, на което можете да се отдадете на горещи страсти. Едно от най-любимите места е банята. И преди да си помислите, че сексът под душа е хлъзгаво и опасно преживяване, не забравяйте, че винаги има начин, стига да има желание. Нужно е само да знаете някои основни правила, когато се отдавате на "мокрите ласки". Ето кои са те:

1. Нагласата е много важна

Банята може да се превърне в едно от най-романтичните места, на които можете да правите секс, ако я направите такава. Запалете ароматни свещи и загасете светлините. Така ще се отпуснете и ще се настроите на романтична вълна, докато предприемете действие да продължите по-нататък със забавлението.

2. Наслада за сетивата

Много е важно да се настроите на сексуална вълна, а под душа това много лесно може да стане с душ гел с любим аромат. Доказано е, че ванилията е естествен афродизиак и душ гелът с аромат на ванилия не прави изключение от правилото. Вземете си такъв и позволете аромата му да ви настрои на сексуална вълна. Другият възможен вариант е да се поглезите с аромат на шоколад, който също събужда сексуалното желание.

3. Използвайте силата на водата

Водата също има силата да възбужда и това е ясно на всеки, който някога е прекарвал малко повече време под душа, наслаждавайки се на удоволствията, които водата доставя на интимните му части. Използвайте я и когато сте заедно, за да си доставите допълнителна доза удоволствие.

4. Орален секс под душа?

Дори да ви се струва на пръв поглед невъзможно или много трудно да правите орален секс под душа, никога няма да разберете какво удоволствие доставя, докато не опитате. Банята е най-подходящото място за орален секс, най-вече за онези, които не го обичат много много. Там със сигурност е най-чисто и удобно.

5. Продължете и извън банята

Сексът под душа е преди всичко мокър, затова след него е нужно добре да се подсушите. Направете го един на друг с бавни движения и ще видите как ще ви се прииска да продължите със сексуалните занимания и след като си легнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама