5 тайни знака, че той е бог в леглото


5 тайни знака, че той е бог в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Искаш да знаеш дали с него ще си изкарате добре, когато измачкате чаршафите и дали ще те подлуди със страстна нощ? Тези 5 знака ще ти помогнат да разбереш дали сексът с него ще е наистина страхотен!

Той може да танцува

Това е твоят човек, ако може да танцува и знае как да се държи на дансинга. Щом усеща ритъма и музиката, ще улови и твоите вибрации и определено ще може да те задоволи. Опитай да танцуваш с него и това ще ти подскаже какъв любовник е. Щом се движите заедно в ритъм това е страхотен знак, че те очаква незабравима нощ.

Той спортува и се грижи за фигурата си

Мъжете, които спортуват, обикновено са доста сексуални и могат разни неща в леглото, които определено ще те изненадат. Ако той държи на фигурата си, ще се постарае да те впечатли и със сексуалните си умения. С мъж, който спортува, можеш да опиташ и най-нестандартните пози.

Той се облича добре и носи страхотен панталон

Ако той обръща специално внимание на външния си вид и държи на перфектната визия, това е страхотен плюс за теб. Тези мъже държат на мнението на околните и биха направили всичко, за да се представят повече от добре на вашата интимна среща.

Много е просто! Мъжете, които могат да избират панталоните си правилно, знаят че жените ще ги погледнат точно там...

Той се целува страстно

Ако искаш да знаеш дали наистина те харесва и го привличаш, целувката ще ти разкрие много. Тя ще ти даде сигнал и за неговите сексуални желания към теб. Ако влезе в твоя ритъм на целуване, в леглото той ще знае какво харесваш най-много и ще разбере как да те направи своя секс богиня.

Той обича да си похапва и има сериозен апетит

Мъжете, които обичат да си хапват, имат и сериозен сексуален апетит. Ако той знае как да се наслаждава на храната, ще знае как да се радва и на прекрасните женски форми и определено ще бъде божествен в леглото. Ако се притеснява да яде колкото и каквото му се иска, то имате проблем...

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама