5 трика, с които да накарате бившия да ви потърси


5 трика, с които да накарате бившия да ви потърси
Снимка: istockphoto.com

Вие сте разделени и той вече много ви липсва. Най-вероятно и вие му липсвате, но просто още не го е осъзнал. При мъжете този процес, както и много други, свързани с емоциите, се случват по-бавно. Това се дължи на доста прагматичната им природа.

Днес ви представяме 5 стъпки, с които да ускорите емоционалния му глад към вас и да го предизвикате да ви потърси първи.

Вижте още: 8 неща, с които мъжете вбесяват независимата жена

1. Безконтактен контакт

Забравете тъжните смс-и и пиянските обаждания. С това му показвате вашата пълна зависимост, а по-лошото е, че може направо да го отблъснете. Една от техниките, които работят най-добре, когато става въпрос за връщане на бившия, е правилото за безконтактен контакт. Тоест да прекъснете всички контакти, за да го накарате да се чуди какво става с вас. В него ще се зароди параноята, че сте го заменили с някой по-богат и красив. Има голяма вероятност да изпадне в паника, че може да сте щастливи без него и това скоро ще го пречупи да ви потърси.

2. Вкарайте чувство на несигурност в него

Ако се разберете да се видите, след като сте се разделили, за да поговорите и да се опитате да скрепите отношенията си, не си слагайте булчинска рокля за срещата, казано метафорично. Обикновено жените отиват на подобни срещи и още преди да са седнали вадят списък с условия колко деца искат, къде ще отглеждат внуците си и куп други неща, които плашат мъжете. Трябва да изиграете картите си така, че той сам да поиска от вас тези неща. А това става просто като се държите сдържано и не искате нищо, тази техника обикновено дава всичко.

3. Заменете "да" с "не"

Звучи малко абсурдно да отговаряте с "не" на човека, с когото искате да се будите през следващите 100 години, но истината е, че любовта е война и често са нужни жертви, било то и емоционални. Ако искате да сте единственото момиче, за което той мисли по цял ден, това, че сте малко дистанцирана и недостъпна може да ви направи още по-привлекателна в очите му. Тази тактика мигновено ви прави интригуващо предизвикателство, което означава, че той или ще трябва да ви преследва, за да ви върне, или рискува да ви загуби.

4. Не бъдете сърдита лелка

При срещи след раздялата е много важно да не се държите като сърдита лелка, защото така определено няма да има желание да ви върне. Напротив, дръжте се като забавна, готина мацка, с която той прекарва времето си страхотно. Така, когато остане сам, ще му липсвате страшно много и ще очаква с нетърпение отново да сте заедно. Това работи и при връзка от разстояние.

5. Създавайте спомени заедно

Един от най-добрите начини да го накарате да му липсвате е да направите така, че времето, което прекарвате заедно, е незабравимо. Случвало ли ви се е да се усмихвате само защото сте мислили за специален момент, който сте споделили двамата? Глупава публикация в социалните мрежи, която ви напомня за ваша лична шега? С това карате в ума му да има само една мисъл: да ви види и да изпитате тази радост отново.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама