8 неща, с които мъжете вбесяват независимата жена


8 неща, с които мъжете вбесяват независимата жена
Снимка: istockphoto.com

Колкото по независима е една жена, толкова по-голяма нужда има от свободата да бъде себе си. На мъжете това често им пречи и всячески се чудят как да саботират такъв тип жени.

И нека да не бъркаме нещата - това не значи, че представителките на нежния пол, които са взели живота си в ръце, ще откажат да им отворите вратата или да им носите торбите. Те не искат да отнемат вашите чисто мъжки функции, просто искат да не нарушавате правото им да бъдат личности, за което поколения преди тях са се борели.

Днес ви представяме 8 неща, с които може да вбесите една  жена с характер!

1. Вие поръчвате

Да платите сметка е проява на кавалерство, но да решите какво ще яде е грубо навлизане в територията ѝ. Дори да мислите, че я познавате отлично, не си мислете, че е готино вие да решавате какво ще вечеря, без да се допитате до нея. Тук въпросът дори не е в храната, а в вмешателство по-скоро на психологическо ниво, в което я лишавате от личен избор.

2.  Вие не сте личният ѝ стилист

Коментари от типа "това не ти стои добре" или "трябва по-често да слагаш токчета" са едно от най-дразнещите неща, с които може да вбесите жена с изграден характер. Просто ѝ кажете "ти си страшно красива" или си купете куче, което да обичате, както вие смятате за добре!

3. Личният диетолог

Преди да кажете на една жена, че има нужда да свали 3-4 килограма или, че трябва да стегне ръцете си, е хубаво да се огледате в огледалото, г-н Перфектен, и да помислите за собственото си шкембе. Да коментирате фигурата на една жена издава липса на възпитание и такт.

4. "Бързи и яростни"

Изречението "тази вечер ще гледаме "Бързи и яростни" и който ѝ да е друг ваш любим екшън филм показва, че явно не сте достатъчно пораснали, за да разберете, че вашата половинка не е приятелчето ви от квартала. Да накарате една жена да скучае 2-3 часа на филм, който не е по вкуса ѝ, е сигурен начин връзката ви да приключи "бързо и яростно".

5. Кафе не е синоним на секс

Не смятайте, че поканата ѝ да изпиете едно кафе у тях значи, че непременно ще правите секс. Жените с характер понякога именно по този начин тестват колко е зрял един мъж или е просто разгонен тийнейджър.

Вижте: 10 сватбени рекорда, които няма да повярвате, че са истина

6. Не се чувствайте длъжен, когато я закарате до тях, да я разцелувате

Няма нищо по-банално и предвидимо от това, след като сте били на първа среща, да я закарате до тях и да ѝ се нахвърлите да я целувате. Оставете я тя да прецени дали ще преминете към тази стъпка.

7. Орален секс - само ако тя реши

Най-тъпото и нагло поведение в кревата е, когато тръгнете да бутате главата ѝ надолу за орален секс. Едва ли е забравила, че го искате и има нужда от побутването ви. Просто я оставете тя да го направи, когато реши, ако изобщо до направи.

8. Жените извоюваха отдавна правото си да шофират

Не си мислете, че сте истински мачо, като не ѝ позволявате да шофира с глупавите клишета "мястото на жената е в кухнята, а не зад волана". Това показва стереотипни полови клишета, с които показвате тесногръдие. Жените имат право на книжка от много години и ако това ви пречи, просто се хванете с мъж! 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама