Два брутално честни начина да разберете дали сте готови за връзка


Два брутално честни начина да разберете дали сте готови за връзка
Снимка: iStock

Да искате да имате сериозна връзка е доста по-различно от това да сте готови за такава. Често се случва така, че се събираме с някого не защото сме много влюбени или имаме огромна нужда от обвързване, а под натиска на обществото. Тъй като колкото ѝ да живеем в модерни времена, нека да бъдем честни - след една определена възраст не се гледа с добро око на необвързаните жени.

Вижте още: 5 навика на жените, които отблъскват мъжете

А да сте обвързани не означава само да ходите заедно на кино и да се разхождате в парка. Това е готовността да синхронизирате живота си с някого, а цената на това са чести компромиси в името на хармонията.

Днес ви представяме два брутално честни начина да разберете дали сте готови за това.

1. Коя е перфектната връзка за вас?

Забравете за идеалистичните представи, които ни наложиха романтичните филми - висок, синеок, с идеална усмивка, който е чакал цял живот вас. Може да се окаже, че ако попаднете на идеалния образ от фантазиите ви, ще сте много разочаровани от характера му. Най-мъдрото нещо, което трябва да направите, ако наистина сте готови да имате сериозни отношения, е да направите списък какви качества искате да има човекът до вас и каква точно искате да бъде връзката ви. Какво сте готови да дадете от себе си в тези отношения и какво би било добре да промените в поведението си. Хубаво е да си дадете сметка дали искате да създадете връзка, която да поставите на първо място в живота си. И ако е така, да търсите човек със същите приоритети в личния живот. 

Вижте още: 10 сватбени рекорда, които няма да повярвате, че са истина

2. Реалистични ли са представите ви по отношение на връзките?

Всеки човек, независимо с колко готин характер е, има моменти, в които може да бъде досаден, а понякога дори натоварващ. Ако искате постоянно да ви е забавно, вие нямате нужда от гадже, а от клоун.

Истината е, че ако желаете сериозни отношения, трябва да можете да приемате някои от мрачните настроения на партньора и част от неговите негативни черти, защото енергията на една връзка се получава както от положителното, така и отрицателно в нея, стига човек да е готов на здравословни компромиси.

Ако очакванията ви от едни отношения са само страхотен секс, екзотични екскурзии, вила на Малдивите и да ви будят всеки ден с рози, трябва да ви разочароваме - тези неща съществуват само във филмите, а вие не сте готови за истински отношения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама