9 брутални истини за любовта, които трябва да знаете


9 брутални истини за любовта, които трябва да знаете
Снимка: iStock

Романтичните връзки не са като приказките, с които всички сме израснали. Всъщност възходите и паденията на съвременните отношения са толкова различни от приказките на "Дисни", че на някои им е трудно да ги разберат. Хората винаги търсят отговори, когато става дума за любов и връзки. Ето 9 неща, които трябва да знаете за тях.

1. Писането на съобщения не означава връзка

Ако някой само ви пише онлайн и не прави никакви планове да ви види на живо, знайте, че това е всичко, което връзката ви някога ще бъде. Вие запълвате времето му и най-вероятно не сте единствената, с която прави същото. Ако търсите нещо повече, продължете напред.

2. Упоритата работа се отплаща във връзката

Връзките изискват работа. Толкова много работа. Трудна работа. Те изискват да оцените истински и честно СОБСТВЕНОТО СИ поведение, а не само това на партньора ви. Те изискват да направите компромис. Те изискват да признаете, когато грешите.

Вижте още: 6 знака, че между вас и бившия ви приятел не е приключило

3. Трябва да можете да поемате ангажимент

Жестоката истина е, че е необходимо да бъдете отговорни към сърцето на половинката си. Връзка без ангажимент никога няма да просъществува. Човек трябва да дава всичко, ако иска да продължи.

4. Никой не е перфектен

Когато започнем връзка с някого, откриваме колко несъвършени всъщност са нашите партньори. Въпросът е можете ли да приемете техните недостатъци и да ги обичате въпреки тях.

5. Всички сме малко егоисти

Най-бруталната истина за любовта е, че всички връзки се основават на взаимно удобство и личен интерес. Концепцията за безусловната любов е измислица, която не съществува в реалния свят.

Вижте още: 5 начина да засилите страстта помежду си, които не включват секса

6. Трябва да обръщате внимание на предупредителните знаци

Предупредителните знаци вероятно са били там през цялото време, но вие просто не сте искали да ги видите. Някой от вашите приятели или член на семейство вероятно дори се е опитал да ви предупреди, но вие не сте го послушали. Вашият партньор не е станал изведнъж човек, който ви мами и злоупотребява с доверието ви. Той  е бил такъв през цялото време, просто сте си затваряли очите.

7. Никога не можете напълно да опознаете някого

Не можете да мислите, да казвате и дори да се самоубеждавате, че наистина познавате някого, когато всъщност това е невъзможно.

8. Връзките изискват повече от любов

Любовта не е достатъчна, за да поддържате връзката си. Имате нужда от уважение, приятелство, разбиране, доверие, честност и комуникация.

9. Понякога трябва да продължите напред и да се подобрите

Трябва да продължите напред, ако това не е правилният човек. И да продължите да търсите, докато подобрявате себе си. Да предефинирате и самонастройвате това, което е важно за вас (не за света), за да намерите какво и кой ще ви направи наистина щастливи и в мир със себе си и другите. Тази специална връзка, която ще ви накара да растете заедно и да се чувствате сякаш сте спечелили от лотарията всеки ден, когато виждате този човек до вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама