5 знака, че сте добра в леглото


5 знака, че сте добра в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Това е нещо, което всяка жена се е питала: Добра ли съм в секса? Подобно на целуването, това до голяма степен зависи от съвместимостта - нещата, които са възбуждащи за един мъж, може да са напълно откачени за друг. Но независимо от неговите предпочитания, ето 5 знака, че се справяте повече от чудесно под завивките.

1. Той свива ръцете и краката си

Физически знак, че мъжът е в пълен екстаз е, когато той свива пръстите на ръцете или краката си. Когато го видите да прави това, трябва да знаете, че той наистина се наслаждава на случващото се, което до голяма степен се дължи и на вас, така че трябва да сте спокойни, че ви бива.

2. Той иска да го направите веднага след това

Когато наистина сте взели ума му, той няма да може да ви се насити. Мислейки за секса, който току-що сте правили, ще го накара да го направите отново. 

3. Той продължава да е настроен флиртаджийски и след това

Друг знак, че той не може да спре да мисли за секса, който сте правили, е когато той продължи да се държи флиртаджийски след това. Много мъже казват, че след невероятен секс изпращат горещи съобщения на половинките си, за да им покажат колко си падат по нея. По този начин те увеличават тръпката за следващия път.

4. Той ви казва, че е било уникално

Това е доста очевидно, но ако един мъж ви каже, че сте била страхотна, той го мисли. Не го прави само, за да бъде мил, а защото наистина му е харесало. Ще разберете сами, затова приемете комплиментите му. 

 5. Било е супер за вас

Както се казва, за тангото трябват двама. Ако сексът не ви е харесал и ви е било некомфортно, той най-вероятно се е чувствал по същия начин. Ако смятате, че е било горещо и страстно, той е на същото мнение. Може би най-лесният начин да кажете колко добър е бил сексът за него е от това как вие сте се чувствала.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама