6 причини да му правите френска любов


6 причини да му правите френска любов
Снимка: iStock/Guliver

Оралният секс е полезен за жената по няколко причини, а не само заради изпънатите бузи на лицето, смятат сексолози.

Първо, заради укрепване на отношенията. "Френската любов“ е начин да се изрази отношение към мъжа. След като у любимия човек всичко е прекрасно - очите, гласа, стойката – би следвало да е прекрасен е пенисът.

Вие командвате положението. Правейки изкусно фелацио, можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда.

Самооценка. Получите ли похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате.

Съответно по-често получавате орален секс. Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви направи кунилингус. Главното е да получавате удоволствие, че правите минет.

Вие сте убедена, че мъжът няма да кръшне. Ако правите добре „френската любов“, голяма е вероятността, че мъжът ще ви прости неумението да готвите. Повечето мъже търсят удоволствие встрани заради нежеланието на жената да го задоволи.

Получавайте удоволствие. Отпуснете се, зарежете стереотипите и се отдайте на чувствен орален секс Това е най-добрият начин да се съхрани взаимното разбиране.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама