6 сигурни знака, че не е мъжът на живота ви


6 сигурни знака, че не е мъжът на живота ви
Снимка: iStock/Guliver

В момента сте щастлива и сте лудо влюбена в партньора си си. Но нека да бъдем откровени - много добре осъзнавате, че тази връзка не е за цял живот и всичко е временно. Спонтанните танци и изблиците на радост са красиви на момента, но има 6 знака, че това е просто сегашната ви любов и няма да продължи вечно.

1. Сблъсък на ценности

Семейство, политика, религия... Не е възможно да имате напълно еднакви вярвания и ценности, но когато се разминавате по най-важните теми това е червена лампичка, че отношенията между вас няма да продължат вечно. Разбира се, може да направите компромис, ако той има друга релия, стига да не забранява да спазвате вашите традиции. Но ако вие искате да имате брак и семейство, а той не мисли за това, не смятайте, че ще се промени. И не му позволявайте да се преструва, че вашите ценности нямат значение. Вие заслужавате вашия живот по вашия начин.

2. Не сте казали за него на приятелите и семейството си

Първото нещо, което правим, когато започнем връзка с някого, е да разкажем за него на най-близките си. Дори да ставаме малко досадни на моменти, споделяйки всички детайли от отношенията ни, приятелите ни знаят, че сме лудо влюбени и ни се радват. Но ако не продумвате и думичка за него, това със сигурност е лош знак. Мислите ли, че той не е достатъчно добър за вас? Притеснявате ли се, че вашите приятели и семейство няма да го одобрят? Смятате ли, че тази връзка няма да трае вечно? Независимо каква е причината, тази тишина е аларма, че нещо не е наред. Затова навлезте малко по-дълбоко и решете дали трябва да останете изобщо с този човек.

3. Все още мислите ви интригуват други мъже

Някои никога не изтриват Tinder, нито пък спират да флиртуват в заведенията, макар че имат половинка до себе си. Мъж А има по-красиви очи, Мъж Б има по-хубава коса, Мъж C изкарва повече пари. Ако все още мечтаете за живот, среща или романс с тези мъже, нещо в сегашната ви връзка не е наред.

4. Чудите се как се вписвате в неговия живот

В идеята за вашия живот има къща с бяла ограда, четири деца и работа в болница. Вашият живот включва него, но се чудите дали вие винаги ще присъствате в неговия. Ако задавате прекалено много въпроси за него и живота му, съмнявайки се в общото ви бъдеще, може би истинският въпрос е предназначен за вас - може ли да вярвате в любовта му.

5. Не присъства във Facebook профила ви

Всички сме виждали онези двойки, които постоянно споделят общи снимки в социалните мрежи, което понякога може да е много дразнещо. Но ако вие нито сте променили статуса си, нито качвате кадри с половинката си е може би, защото не смятате, че имате бъдеще заедно или пък не искате другите да знаят за връзката ви.

6. Не сте му казвали "Обичам те"

Изпитвате любов към един човек. Чувствате се завършени и цели с него. Но все още не сте му казвали "Обичам те", нито той. А това е доста очевиден знак - нещо стои между вас двамата. Може би не сте наистина влюбена в него, а просто изпитвате любов в сърцето си, когато е наоколо. 

Но да изпитвате любов за някого и да бъде влюбена в някого са две различни неща. Време е да разберете каква точно любов имате в сърцето си към него, тъй като връзката е партньорство. Вие инвестирате един в друг, във вашето общо приключение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама