6 супер трика как да привлечете мъжа на живота си с помощта на визуализация


6 супер трика как да привлечете мъжа на живота си с помощта на визуализация
Снимка: iStock

В тази статия ще ви представим 6 супер трика, с които да увеличите максимално ефективността си, когато използвате визуализация, за да привлечете правилния мъж в живота си:

1. Бъдете последователни

Случайната визуализация е много по-малко ефективна от последователната ежедневна визуализация. Дори няколко минути всеки ден са достатъчни, за да бъдат ефективни, ако се правят редовно.

2. Вложете емоция

Почувствайте емоциите, които бихте имали, ако бяхте намерили любовта на живота си. Бихте ли изпитали мир и сигурност? Щяхте ли да сте развълнувани и радостни? Каквито и чувства да свързвате с това да сте в любовна връзка, почувствайте ги, когато практикувате визуализация.

3. Фокусирайте се върху това, което искате

Уверете се, че винаги виждате това, което искате, а не това, което не искате. Бъдете позитивни. Докато визуализирате, често ще имате голяма усмивка на лицето си, ако наистина сте фокусирани върху картината, която желаете, и се наслаждавате на преживяването да я видите в ума си.

Вижте още: Любовта преди всичко е приятелство, доверие и уважение

4. Интегрирайте всичките си сетива във вашата визуализация

Бъдете наистина подробни. Представете си, че пътувате до място, което винаги сте искали да посетите с партньора си. Вижте как вечеряте заедно. На какво има вкус храната? Какви са миризмите около вас? Какви звуци чувате? Ако сте на плаж, усетете пясъка между пръстите на краката си, докато гледате залеза заедно.

5. Създайте си табло със снимки, колажи или бележник с мечти

Изрежете снимки на двойки, които правят неща заедно или се прегръщат, целуват се и се държат за ръце. Гледайте тези изображения всеки ден за няколко минути. Можете също така да поставите снимка на двойка на огледалото в банята, на бюрото или на всяко друго място, където ще я виждате често през деня.

6. Радвайте се за другите хора, които са намерили любовта

Не завиждайте на хората, които са намерили своята половинка. Радвайте се за тях. Наслаждавайте се на сватби и годишнини. Представете си, че вие сте на мястото на булката. Визуализирайте си как ви поздравяват и празнуват, заедно с вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама