6 съвета за секса за една нощ


6 съвета за секса за една нощ
Снимка: iStock/Guliver

Да скочите в леглото с някого - независимо дали е непознат, или стар приятел, може да ви причини някои проблеми.

Макар че няма определени правила, следването на тези съвети при секса за една нощ ще ви бъде само в полза.

1. Правете го безопасно

Нека да започнем с най-важното - сигурността. Въпреки че често забивките се свързват с незащитен секс, това не е нещо, в което искате да се въвличате. Независимо дали пиете противозачатъчни хапчета, или не използването на презерватив е задължително, защото има толкова много венерически болести, които може да лепнете. 

2. Задавайте въпроси

Макар че хубавото на секса за една нощ е, че не трябва да говорите много, трябва все пак да сте резумни - няма да е зле да знаете с какъв човек си имате работа. Задаването на основни въпроси няма да ви навреди: Къде живееш?, Как си изкарваш прехраната? Тази информация ще ви помогне да се чувствате по-комфортно и да се забавлявате повече в леглото.

3. Експериментирайте

Идва забавната част: Сексът за една нощ е най-доброто оправданние да експериментирате в спалнята. Така че бъдете смели в желанията си.

4. Не оставяйте в тях, ако не желае

Това е трудно, особено ако е зима и е 2 след полунощ. Трябва да усетите намеците му дали иска да останете до сутринта или е по-добре да си тръгнете. 

5. Не очаквайте прекалено много

Не се привързвайте по никакъв начин или форма. Много по-вероятно е той да не се превърне във ваше гадже. Използвайте го за това, което е - случаен секс, и не очаквайте допълнителни разговори, съобщения или цветя. 

6. Не се отнасяйте с него сякаш ви е партнтьор

Правите просто секс. Това означава без излишни спорове и заяждане, докато сте заедно. Времето ви заедно е малко, затова го използвайте по предназначение.

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама