7 лъжи, които мъжете още ни пробутват


7 лъжи, които мъжете още ни пробутват
Снимка: iStock/Guliver

Не съществува момиче, което да не е чувало поне две от тях. Още по-малко има такова, което да не проумее скоро след това, че в тези думи има точно толкова истина, колкото месо от раци в рачешките ролца. А те (мъжете, не рачешките ролца) каквито и да са - начетени, прости, спортисти, актьори, чалга тигри... - продължават да ги използват век след век. Е, с течение на времето поне една е отпаднала: "Ще се оженя за теб" вече звучи толкова научнофантастично, че не се лансира. Но другите... въртят ли, въртят пазара..

Никоя не ме е възбуждала толкова, никога не съм бил по-възбуден...

Има си хас да ми кажеш: "Възбуден съм почти толкова, колкото преди 8 месеца с Калина на морето", когато свършването ти в сегашния момент зависи от мен.

Обичам те! (и знам какво означава това)

Може да си четвъртата или шестата, на която го казва в живота си, може да сте заедно от месец и половина, но той никога, никога не е бил по-убеден в значението на тези две думи. Не и докато не е познал изгубеното си парченце пъзел, заседнало някъде в трахеята ти (за да не стане романтично).

Ти си най-красивото нещо на света!

Разбира се, че си най-красивото същество. Преди да те срещне, той е посветил 10 години от живота си да види всяка една жена на планетата и да проумее накрая, че, ей, ти си била тази най-красивата.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама