7 начина как да разпалите страстта


7 начина как да разпалите страстта
Снимка: Thinkstock/Guliver

Серена Уилямс спечели Големия Шлем преди седмица и оттогава се е отдала на заслужена почивка. Дни наред звездата ходеше от парти на парти и дори се заговори, че новият ѝ купонджийски лайфстайл е станал причина вече да не си говори с кака си Винъс.  През деня обаче тя предпочита да се излежава на плажа в Маями и то в приятна компания.

 

Тенис легендата бе забелязана да събира тен в компанията на Ева Лонгория и любимия ѝ - Хосе Антонио Бастон.  Двете жени бяха потънали в задълбочен разговор, но останалите посетители не откъсваха очи от тях, сравнявайки размерите им.

 

Серена е известна и извън корта с едрите си мускулести форми, докато Лонгория е едно от миньончетата на Холивуд. Една до друга Уилямс стърчеше близо глава над актрисата, а капелата, с която тя не се разделя на слънце, добавяше още няколко сантиметра. В профил пък задните ѝ части имаха още по-внушаващ вид.

 

 

Преди време Серена издаде в интервю, че винаги се е чувствала неудобно заради големите си размери и дори е завиждала на по-фината Винъс. Явно тенис звездата вече е преодоляла комплексите относно тялото си, защото се осмели да застане до една от най-фините дами в шоубизнеса и то по бански!

 

Още:

Серена Уилямс победи и извъртя номер на медиите. Заряза интервютата заради тежко парти. (СНИМКИ)

Серена Уилямс се плацика в  леопардов принт. Утешава колежка, след като годеникът ѝ я заряза точно преди сватбата (СНИМКИ)

- See more at: http://www.bgreality.bg/?q=content/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BE-%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4-%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8#sthash.L9UUO6fY.dpuf

За да не се превърнат сексуалните отношения в рутина и скука, жената трябва да вземе инициативата в свои ръце. Ето и няколко съвета.

Важно е да може да възбужда партньора си в моменти, когато той се уморява или не желае да се занимава с нещо друго.

Особено внимание трябва да се отдели в търсенето на ерогенните зони на мъжа. Благодарение на стимулирането им и ласките либидото на мъжа се вдига.

Външният вид също може да възбуди мъжа. Достатъчно е да сложите по секси дрехи, които да подчертават фигурата ви, а също обувки на ток.

Дори в минутите за почивка по време на работа може да настроите партньора си на секс вълна. Изпратете му еротичен есемес или имейл с обещанието за приятна вечер.

Чрез храната можете не само да покорите сърцето на мъжа, но и да породите у него сексуално желание. 

Атмосферата вкъщи също влияе върху сексуалната възбуда. Приятната музика, свещите ще помогнат вечерта да стане незабравима.

Голямо количество афродизиаци има в ароматичните масла. Ако партньорът не страда от алергия, може да използвате някои аромати за отпускане и възбуждане.

Накрая специализираното онлайн издание sex-news.ru съветва прекрасната половина на света да експериментира и да се облече с дрехи, които до момента не си е слагала. Това може да бъде и рокля с дълбоко деколте, и костюм с впит панталон, и костюм тип медицинска сестра.

Ето и кога са най-добрите моменти, когато трябва да заведете половинката си в спалнята.

Преди стресиращо събитие - ако ви очаква голяма и важна презентация, защита на дипломна работа, важен разговор или интервю за работа, сексът успокоява нервите и намалява кръвното налягане.

Сутрин – човешкото тяло е създадено за сутрешен секс. Не само защото нивото на тестостерона и енергията са по-високи, но и защото повишеното ниво на окситоцин увеличава и чувството за близост с партньора.

Когато не се чувствате добре – колкото и странно да ви звучи, ако се чувствате отпаднал в зимния сезон, най-доброто нещо е сексът, защото засилва имунитета.

След тренировка - възползвайте се от "засилката". Не само сте енергични, будни и свежи, но и се чувствате доста по уверени, което е ключът към добрия секс.

След лош ден – ако искате да освободите стреса след напрегнат ден, вземете бира и човекът до вас. Доказано е, че сексът и други форми на физическа привързаност подобряват настроението и намаляват стреса, който сте натрупали през деня.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама