7 неща, които мъжете искат да чуят на първа среща


7 неща, които мъжете искат да чуят на първа среща
Снимка: Thinkstock/Guliver

Първите срещи винаги са вълнуващи, както за жените, така и за мъжете – как да се облечем, къде да отидем, как да се държим. Има обаче определени неща, които мъжете биха се радвали да чуят на първа среща. Ето и кои са те:

1. "Изглеждаш добре тази вечер."

Жените сме свикнали да получаваме комплименти от мъжете за външния ни вид, но това не винаги трябва да е така. Ако просто му кажете "Тази риза ти стои страхотно” със сигурност ще го накарате да се почувства добре.

2. Това, че е забавен

Не го карайте да ви разказва виц, но ако каже нещо забавно, не се притеснявайте да се смеете с глас. Така мъжът ще разбере, че харесвате чувството му за хумор.

3. "Хайде да си вземем по още едно.”

Това може да още една напитка или нещо за хапване, което издава, че си прекарвате страхотно с него и искате вашата първа среща да продължи.

4. "О, аз също обичам (хоби/филм/книга).”

Колкото повече общи интереси имате, толкова по-добре. Но не казвайте, че харесвате нещо просто, за да го впечатлите. Рано или късно истината ще излезе наяве.

5. "Трябва някой път да отидем там.”

Ако срещата ви върви добре, тази фраза ще го накара да разбере, че искате да има втора, трета... Лек намек да ви покани отново.

6. "Искаш ли да си поделим сметката?”

Много джентълмени се чувстват задължени да платят сметката, поне на първа среща. Все пак е супер, че сте предложили. Може би следващият път?

7. "Прекарах си страхотно.”

Мъжете понякога могат да са доста недосетливи. В главата му най-вероятно се върти мисълта дали да ви целуне, изпращайки ви до колата/входната ви врата. Простото "Прекарах си страхотно” ще му даде зелена светлина да действа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама