7 неща в онлайн комуникацията, издаващи, че той ви иска


7 неща в онлайн комуникацията, издаващи, че той ви иска
Снимка: iStock/Guliver

В света на съвременните запознанства, размяната на съобщения е огромна част от създаването на връзка. Независимо дали това е скоростта, с която някой отговаря, неговият тон или колко често изпраща емотикони, стилът на онлайн комуникацията издава много. Как да разберете дали човекът, с когото общувате често, ви иска или всичко е на приятелска основа? Ето 7 знака.

1. Той инициира разговорите

Ако човек иска да бъде част от живота ви, първото нещо, с което ще започне да си проправя път, е частица от времето ви. А какъв по-сигурен начин да се случи това от няколко минути неангажиращ разговор?

2. Опитва се да ги продължи

Може да сте отговорили само с нещо кратко от сорта на „хаха, окей”, палец или някакъв емотикон, но той все пак ще успее да намери плавен преход към тема, която да върне разговора.

СЕКСЪТ Е БЕЗПЛАТЕН, ЛЮБОВТА Е СКЪПА

3. Задава въпроси

Той се грижи разговорът да не е насочен винаги към него и задава въпроси как е минал денят ви и се опитва да научи нещо повече за вас като личност. Това е приятна промяна, веднъж щом ще го забележите.

4. Опитва се да ви разсмее

Може да е трудно, но ако той се опитва да ви разсмее с каламбур или лоша шега, наистина се опитва да ви впечатли. И ако сте имали лош ден, една усмивка може да промени наистина много!

5. Правописът му е доста добър

Не всеки е граматичен гений. Но ако има приличен правопис, богат речник и слага запетайки, където им е мястото, вероятно внимава да не го помислите за някой глупак, който търси онлайн „свалка”. Нека си признаем, че е доста отблъскващо, когато човек не може да пише или просто не полага достатъчно усилия.

6. Не винаги обръща разговора към секс

Освежаващо е, когато човек не влага сексуален подтекст във всяко изречение, защото показва, че това не е приоритет за него.

7. Той ви разказва за миналото си

Някой, който не се опитва да скрие миналото си на всяка цена, доказва, че няма „скелети в килера”. Освен това е сигурен знак, че той е отворен и ви се доверява.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама