7 основни тайни на хората, които намират любовта онлайн


7 основни тайни на хората, които намират любовта онлайн
Снимка: iStock

Мислете за своя онлайн профил за запознанства като за маркетингов инструмент за любов. Всеки сантиметър пространство е ценна "недвижима собственост", но повечето хора нямат представа как да попълнят своя профил или да флиртуват онлайн по най-ефективния начин. Може несъзнателно да отблъсквате хората, които искате да привлечете. Трябва да се нарисувате във възможно най-добрата светлина, за да привлечете най-качествените хора. С оглед на това, продължете да четете за 10-те тайни за успех в онлайн запознанствата.

1. Не се самоиронизирайте

Въпреки че може да си мислите, че звучи сладко, други може да прочетат самоунижение и да се отблъснат от негативността. Хората могат да предположат, че имате ниско самочувствие, така че оптимистично представете себе си.

Вижте още: Как да впечатляваме при онлайн запознанства

2. Използвайте страхотни снимки

На първо място, използвайте снимки. Без снимки вероятно ще бъдете подминати. Повечето необвързани търсят профили само със снимки. Какви видове снимки ще привлекат нужното внимание? Снимката на вашия профил трябва да е близък план, на който се усмихвате и изглеждате естествено.

3. Бъдете кратки и сладки

Някога попадали ли сте на профилни думи, които са толкова дълги, очите ви се изцъклят и прескачате към следващия профил? Не забравяйте, че онлайн запознанствата са като ваш личен маркетингов инструмент. Бихте ли прочели реклама с много дълъг текст? Не, искате да прочетете ключовите точки защо бихте се интересували от продукта, нали? В есето на вашия профил искате да споделите няколко лични истории, които предават какво би било да имат връзка с вас. Нека да не е повече от 200 думи, за да сте сигурни, че вашият идеален партньор ще го прочете.

4. Не прекалявайте

Онлайн профилът е въведение. Това не е цялата история. Хората, които споделят прекалено много, обикновено се възприемат като несигурни и дори малко плашещи. Така че, кажете достатъчно, за да заинтригувате, но оставете малко мистерия. Мистерията е привлекателна. Това ще насърчи вашия идеален партньор да ви изпрати покана и да ви опознае. Помислете за това по този начин - ако се срещнете лично, няма да споделяте любимото си стихотворение или физическите си заболявания. Запазете ги, когато сте във връзка!

5. Споделете какво ви прави уникални

Един от най-големите проблеми, които намираме в онлайн запознанствата, е, че всички звучат еднакво. Всички жени се чувстват еднакво комфортно в малка черна рокля и обувки на ток, както и в дънки и тениска. Така че, откроете се, като споделите какво ви прави специални, но не изброявайте куп прилагателни. Разкажете кратка история в един или два реда за всеки от вашите най-добри качества. 

Вижте още: Защо и жената трябва да прави първата крачка при онлайн флирт

6. Не го приемайте лично

Ако някой не ви отговори, продължете напред. Не приемайте нищо от това лично. Хората, на които пишете онлайн, не ви познават и вие не ги познавате. Как може да е лично, когато все още не се познавате? Хората ви игнорират, изчезват след горещ разговор и не ви се обаждат, след като сте им дали номера си. Не можете да контролирате нищо от това. Единственото нещо, което можете да контролирате, е себе си и вашето отношение. Продължете напред и намерете някой, който да отговори.

7. Бъдете ясни

Може да обърквате потенциалния си партньор, като имате профил с привидни противоречия. Например, ако започнете есето си, като говорите за това колко сте спокойни, и завършите с пълен списък на всички типове хора, които не биха били подходяща комбинация, вие давате смесено послание. Спокойни ли сте или свръхконтролиращи? Помолете близък приятел да прочете профила ви, преди да публикувате, за да сте сигурни, че предавате ясно послание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама