7 съвета как да поддържаш интереса му


7 съвета как да поддържаш интереса му
Снимка: iStock/Guliver

Излизате с едно момче, което е прекрасно. Имали сте няколко срещи, изкарвате си чудесно заедно и смятате, че всичко върви отлично с изключение на факта, че не сте сигурна.

Преминали сте през същия сценарий преди, когато всичко е било забавно, имали сте тръпка, когато нещата изведнъж са охладнели. 

Дори след кратък период от време чувствате липса на страст. Ето няколко съвета как да задържите вниманието и интереса му.

1. Бъдете уверени

Не става въпрос за грима, дрехите или начина, по който ходите. Това, което е наистина секси за един мъж, е когато жената има самочувствие за себе си. Знайте колко красива, умна, успешна, привлекателна сте и го показвайте. Това не е арогантно или нарчистично, а просто изразява вашата увереност.

2. Поддържайте своите страсти и интереси

Независимо от колко време излизате, не изоставяйте дейностите, които обичате да правите и ви изпълват с живот. Нормално е, ако той харесва различни неща, не може и двамата да сте запалени по едни и същи хобита и да имате напълно еднакви интереси. 

3. Не играйте игрички

Единствените игрички, които трябва да играете с него се случват на игрището или в спалнята. Не използвайте манипулативни игрички, за да го накарате да се открие или да се обвърже с вас. Това винаги ще го отблъсне.

4. Не използвайте секса като наказание или награда

Една често срещана грешка, която правят много жени, е да използват секса като награда или наказание. Това не е здравословно нито за вас, нито пък ще задържите интереса му.

5. Спрете да казвате истории

99% от напрежението и конфликта, които се появяват между двама души, са пряко заради неверни истории, които единият човек (или двамата) вярват за другия. Осъзнайте, когато си казвате "Това означава това..." или "Той го каза, защото..." или "Той наистина мисли...". Ако наистина не знаете дали е истина или не е, спрете да действате сякаш е.

6. Продължавайте да флиртувате

Помните ли колко забавно беше, когато за първи път привлякохте вниманието му със закачливи коментари, погледи и докосвания? Имате собствен начин за флиртуване, затова бъдете автентични. Това е секси и поддържа страстта жива.

7. Бъдете любопитни

По-популярните съвети за срещи може да ви казват да му задавате въпроси, за да покажете своя интерес към него и какво той обича да прави. Направете една стъпка напред и наистина бъдете любопитна. Слушайте, когато той говори, вместо да планирате какво остроумно нещо ще кажете след това и наистина задайте въпрос или направете комплимент, който наистина е породен от любопитство. Нека той да знае, че искате да знаете повече за него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама