8 издайнически знака, че е добър любовник


8 издайнически знака, че е добър любовник
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска да намери мъж, с когото не само да се чувства добре емоционално, но също така да прави вълнуващ и горещ секс. Има начини да познаете, че е невероятен в леглото и ще ви даде всичко, за което жадувате.

1. Интересува се как е минал денят ви

Ако той ви задава много въпроси за вас (за какво ви е грижа, защо сте имали тежък ден на работа и т.н.), се опитва да разбере какво ви прави щастлива. Най-вероятно той ще се интересува да открие и какво най-много ви харесва в леглото. 

2. Той знае как да ви докосва

Ако той може да докосва ръката ви по чувствен начин или да масажира главата ви така, че да ви кара да настръхнете, е почти сигурно, че знае как да действа умело в спалнята и как да ви достави удоволствие.

3. Той ви кара да се чувствате безкрайно красива

Когато един мъж ви смята за най-красивата на земята и не спира да ви прави комплименти за външния вид, това повдига самочувствието ви. А когато една жена се чувства уверена в собствената си кожа и желана, това гарантира по-освободен секс, тъй като не се притеснява от несъвършенствата си.

4. Той е супер амбициозен

Ако един мъж е мързелив и му липсва амбиция, най-вероятно е същият в секса. Затова, ако искате да получите желаното в леглото, си търсете работлив мъж, който ще е готов да се потруди в спалнята.

5. Имате невероятен зрителен контакт

Ако мъжът, с когото излизате, не ви гледа директно в очите и се притеснява да срещне погледа ви, това наистина издава какъв ще бъде сексът с него. Обратното означава, че трябва да се готвите за вълнуващо преживяване в спалнята.

6. Той не прибързва нищо

Някои мъже просто нямат търпение и не могат да чакат, за да получат това, което желаят. Ако още на 20-тата минута от срещата ви се опита да влезе в гащичките ви, бъдете сигурна, че сексът с него няма да продължи дълго. А всички знаем, че на повечето жени им трябва малко повече време, за да достигнат до оргазъм.

7. Когато го помолите да спре да прави нещо, той изпълнява молба ви

Ако го помолите да спре да се подиграва на нещо, защото наранява чувствата ви и той незабавно спре и се извини, най-вероятно ще стори същото в леглото. Това може би е едно от най-важните неща, за да се чувствате комфортно в спалнята с него. 

8. Той е уверен

Сигурно сте го чували много пъти, но наистина е важно. Ако един мъж има самочувствие като цяло, това издава, че най-вероятно е същият в леглото и знае как да задоволи сексуалните ви желания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама