8 съвета как да го обичате по-добре


8 съвета как да го обичате по-добре
Снимка: iStock

Любовта е тема, която не спира да ни вълнува и е вдъхновила много книги по целия свят. Ние ще ви представим 8 урока от "Да го обичаш добре" от Гари Томас. Как да се отнасяте с партньора си така, че и двамата да бъдете щастливи във връзката.

1. Разбиране на основните нужди на мъжете

Книгата набляга на разбирането на основните нужди на мъжете - от уважение, възхищение, обич, физическо удовлетворение до осигуряване. Посрещането на тези нужди може да укрепи връзката и да насърчи емоционалната интимност.

2. Уважение като основа

Томас твърди, че уважението е крайъгълният камък на здравата връзка и предпоставка за привличане и запазване на любовта на мъжа. Това включва оценяване на неговите мнения, признаване на неговия принос и избягване на критика.

Вижте още: 7 съвета как да заздравите връзката си

3. Силата на възхищението

Мъжете, според книгата, процъфтяват, когато се чувстват оценени от своите половинки. Признаването на силните им страни, празнуването на постиженията им и изразяването на истинска подкрепа им дава сила и задълбочава връзката.

4. Обич отвъд думите

Докато мъжете оценяват вербалните изрази на обич, Томас подчертава важността на физическото докосване и невербалните знаци на любовта. Жестовете на нежност и качественото време, прекарано заедно, изграждат емоционална интимност.

5. Отвъд романтиката

Книгата надхвърля първоначалната страстна фаза, като се застъпва за продължаване на усилията за поддържане на сексуалното желание и привличане. Отворената комуникация, експериментирането и приоритизирането на интимността насърчават дълготрайно романтично удовлетворение.

Вижте още: 5 неща, които една жена трябва да предприеме, ако иска истинска връзка

6. Насърчаване на духовното му израстване

Подкрепата и насърчаването на духовното пътуване на вашия партньор, независимо от вашите собствени вярвания, създава по-дълбока връзка и ви позволява да растете заедно. Това показва уважение към неговите ценности и укрепва основата на връзката.

7. Поставяне на граници за себе си

Книгата насърчава поставянето на здравословни граници във връзката, приоритизиране на собствените ви нужди и благополучие, без да пренебрегвате партньора си. Ясната комуникация и увереността гарантират взаимно уважение и балансирана динамика.

8. Избягване на капана за сравнение

Сравняването на връзката ви с другите, твърди Томас, води до неудовлетвореност и негативност. Фокусирането върху подхранването на вашата собствена уникална връзка и празнуването на нейните силни страни засилва доверието и емоционалната близост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама