9 неща, за които да не се притеснявате по време на секс


9 неща, за които да не се притеснявате по време на секс
Снимка: iStock/Guliver

Много от нас страдат от комплекси, когато става въпрос за секс. Макар да се притесняваме за някои неща, мъжете всъщност въобще не обръщат внимание на тях.

1. Доколко гръмогласни или тихи сте в леглото. Ако викате от щастие и възторг може да подразните съседите, но пък и съвсем да нямате емоции също не е редно. Ето защо най-подходящото е естествената реакция на случващото се.

2. Не е задължително вагината ви да ухае на рози. Ако спазвате хигиената, няма защо да се вълнувате, че миризмата ви нямало да се хареса на вашия партньор. Към здравословното женско ухание мъжете се отнасят съвсем нормално.

3. Видът на гърдите ви по време на секса. Помнете, че искате да получите и да доставите удоволствие, а не да правите фотосесия.

4. Колко често си правите кола маска. Много мъже не искат в устата им да попаднат косми и затова предпочитат по-скромна растителност. Но всичко трябва да е в пределите на разумното.

5. Доколко сте овлажнени – също не е повод за притеснение. Вълшебните средства, както и думите, могат да поправят положението.

6. В звуците, които издават интимните места, няма нищо, ама абсолютно нищо страшно – не трябва да се изчервявате и да прекъсвате сексуалния акт.

7. Развалената прическа. Все пак вие се занимавате със секс и именно прическата ще покаже доколко той е бил качествен.

8. Говорете каквото поискате. На мъжа ще му е приятно да знае какво ви привлича. Той с удоволствие ще направи всичко, за да ви е приятно.

9. Как изглежда лицето ви по време на секса. На вас то може да ви се струва странно, но за него може да е много сексапилно.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама