Как да разпознаете, че той вече НЕ ви обича


Как да разпознаете, че той вече НЕ ви обича
Снимка: iStock/Guliver

Любовта често е сложно нещо, изпълнено с емоции, вълнения, спадове и възходи. Да откриете човека, който да ви приема и обича такива, каквито сте, често е доста сложна задача. А често този, който смятате, че ще бъде до вас до края не изпитва същите емоции и изобщо няма такива желания. Тогава го усещате.

Знаете, че нещо не е наред, но не можете да разберете какво точно? Ето няколко признака, че "вашият човек" вече няма желание да бъде с вас:

Казва, че се страхува

Да ви каже, че ви обича, но се страхува да се обвържете сериозно, защото е бил нараняван много пъти в миналото, е като да ви каже, че не ви обича. И най-вероятно не ви.

Той не приема "голата" ви версия

Човекът, който наистина ви обича, ще го прави дори когато сте без грим, прическа и дори самата вие не се харесвате. Онзи, който няма такива чувства, ще ви приема само нагласена и добре облечена.

Не помни малките неща, които му споделяте

Когато осъзнаете, че той не си прави труда да запомни малките неща, които му споделяте, докато просто си лежите на дивана, тогава започва да става ясно, че не се интересува от вас като личност, а по-скоро от нещо друго. Тази незаинтересованост показва пълна липса на романтични чувства.

ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СИ ДОСТАТЪЧНА ЗА НЕГО

Той не се интересува от постиженията ви

Очаква ви важно интервю или презентация, която може да ви донесе повишение? Напълно естествено е да искате да споделите тези моменти с любимия човек. И е напълно естествено той да се интересува от това как са преминали тези събития. Ако не откриете и капчица заинтересованост от негова страна, значи чувствата му са започнали да изстиват или вече ги няма.

Много ви харесва, но не иска връзка

Когато един мъж наистина ви харесва, ще направи каквото е нужно, за да бъде с вас, без значение, че до вчера си е повтарял, че не иска връзка. Останалото са просто оправдания и опит да си спести изричането на истината – че не ви харесва/обича.

Няма влюбения поглед

Когато един мъж ви обича, това си личи и по начина, по който ви гледа. Дори да иска да го скрие, погледът му е изпълнен с нежност и обожание, които ги усещате. Ако това го няма, значи няма и чувства.

Чувствате го

Колкото и да се опитвате да подтиснете вътрешния си глас, който ви казва, че нещо не е наред, време е да спрете и да му се доверите. Когато някой ви обича, няма нужда да ви го казва. Усещате го и вътрешният ви глас е спокоен. Доверете му се и когато чувства, че нещо не е наред, защото вероятността да е прав е много голяма.

Не се смее на шегите ви

Често влюбените хора се радват на всяка шега, която любимият им изрече, колкото и глупава да е тя. Когато той престане да се забавлява от остроумието ви, то вече е ясно на къде отиват нещата.

Отнема му много време да отговори

Ако той се бави с дни в отговор на съобщение, което сте му написала, то значи, че не ви приема сериозно. За него сте по-скоро странично занимание, отколкото сериозна връзка. А вие нямате нужда от това в живота си.

Няма желание да правите секс

Когато един мъж ви обича, той ще бъде готов да бъде с вас навсякъде, по всяко време. Ако започне да се чувства уморен, не в настроение или каквото и да било друго оправдание, то нещата са повече от ясни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама