Коледен подарък според етапа на връзката ви


Коледен подарък според етапа на връзката ви
Снимка: iStock/Guliver

Коледа е точно зад ъгъла и може да бъде стресиращо време за тези, които от скоро са във връзка и не знаят какво да вземат на половинката си. Дори тези, които са в дългогодишни отношения, имат проблем да решат кой е най-добрият подарък за партньора им.

Фактът е, че подходящият подарък зависи и от фазата, в която се намираме във връзката си.

Срещате се за повече от 2 години и повече

Ситуация: Дългогодишна връзка

Подарък: Стилен гравиран часовник

Гравираният часовник е подарък за него, който е стилен, сантиментален, практичен и вечен. Всеки мъж трябва да има хубав часовник в колекцията си от аксесоари. За да го направите романтичен подарък, гравирайте "Нашата любов е вечна" или "Времето спира, когато съм с теб" заедно с вашите инициали. 

Срещате се от 1-2 години

Ситуация: Сериозна връзка

Подарък за него: Гравиран ключодържател

Този подарък също показва, че държите на него и имате сериозни чувства към половинката си. Всеки път, когато си отваря вратата, той ще се сеща колко много държите на него.

Срещате се от 6 месеца - 1 година

Ситуация: Готови да се обвържете

Подарък за него: Уикенд заедно

Когато вашата връзка започне да става сериозна с него, най-доброто нещо, което може да направите е да прекарате заедно един уикенд, за да се опознаете още по-добре. Романтичен уикенд, който сте планирали и сте платили е перфектен коледен подарък.

Срещате се от 3-6 месеца

Ситуация: Нова връзка

Подарък за него: Джаджа

Какво безспорно обичат повечето мъже? Техника! Тъй като сте в началото на връзката си, най-вероятно не го познавате много добре, затова винаги е добро решение да му вземете интересна джаджа, с която да може да се забавлява и разпуска.

Ако излизате от по-малко от 2 месеца, е много вероятно той дори да не очаква подарък за Коледа. Това не означава, че не може да направите нещо един за друг. Може да планирате забавна празнична дейност, която да направите заедно. Това е повече от достатъчно, когато тепърва сте започнали да излизате. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама