Нещата, които алфа жената НЕ търпи в любовта

  • Нещата, които алфа жената НЕ търпи в любовта
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 31.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Алфа жената е много интересна личност. Тя е преминала през много трудности и се е превърнала в силна жена, която определено знае какво иска и как да го постигне. Много е упорита, целеустремена и борбена.

Понякога обаче плаши представителите на мъжкото съсловие. Когато става въпрос за връзки, е доста взискателна. Не би се задоволила с човек, който не отговаря на изискванията й. Вижте кои са нещата, които отблъсват алфа жената:

1. Неуважение

Тя е наясно какво заслужава и никога не би толерирала неуважително отношение от страна на половинката си. Ако се почувства унижена, просто ще си тръгне.

2. Оправдания 

Тя не уважава хора, които не застават зад действията си. Наясно е, че всеки човек греши и единственото, което иска да види е, че той приема вината си. Оправданията и безсмислените извинения са изключително неприятни за нея. Винаги е една стъпка пред останалите и няма как да бъде измамена. По-добре не се опитвайте да правите това, защото ще я отблъснете.

3. Ненадеждност

Тя търси мъж, който подкрепя думите си с действия. Иска да е сигурна, че когато има нужда, той ще бъде до нея и ще пази гърба й. Хора, които не изпълняват обещанията си, нямат място в живота на алфа жената. Има нужда само от хора, на които може да разчита във всеки един момент.

4. Контрол 

Тя уважава свободата на хората около себе си и изисква същото от тях. Независимостта е черта, която всяка алфа жена притежава. Никога не би допуснала до себе си човек, който се опитва да й я отнеме. Ако се чувства зависима във връзката, ще направи всичко възможно да се измъкне от нея. Има нужда от свобода, за да бъде себе си. Няма мъж, който е способен да контролира алфа жената.

5. Невярност 

Ако изневерите на алфа жената, тя ще ви премахне от обкръжението си на мига. Според нея няма основателна причина и никога няма да има. Може би дори не би изслушала оправданията на мъжа. Тя просто приключва с него и забравя за съществуването му.

6. Лъжа

Тя искат всичко да е прозрачно. Изключително много мрази мъже, които си позволяват да я лъжат. Оценява искреността и честността. Колкото и да ви е неприятно да кажете истината, по-добре го направете.

7. Липса на подкрепа

Тя не се нуждае от мъж, който я учи как да живее. Иска човекът, който е до нея, безрезервно да я подкрепя. Мъжете, които се опитват да й наложат своя начин на мислене, изключително много я отблъскват.

8. Липса на отговорност 

Когато една жена забележи, че мъжът срещу нея няма желание да поема отговорност за действията си и за отношенията с жената срещу него, тя просто си тръгва. Няма желание да си губи времето с човек, който изглежда незрял и несериозен.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.