Разкажете му за сексуалните си фантазии, без да изглеждате глупаво


Разкажете му за сексуалните си фантазии, без да изглеждате глупаво
Снимка: iStock/Guliver

Някои от най-смелите ни сексуални фантазии се страхуваме да признаем дори на себе си. А за това как да ги произнесете на глас и да ги споделите с партньорa понякога изобщо не може да се говори. Секс експертите обаче са сигурни, че разговорът с любимия човек не само ще помогне за разкриване на сексуалността, но и ще изведе връзката на съвсем ново ниво. Как обаче да стане това?

Сексуалните фантазии не ви правят откачалки 

Сексуалните фантазии сами по себе си не са нещо мръсно или нецензурно. Нашият мозък е най-ерогенната зона в тялото. Сексът обикновено започва в главата и отношението ни към нея, което, разбира се, често включва фантазии. Дори и най-смелите сексуални фантазии не са грешни, напротив - полезни са. Всъщност изобщо не е необходимо сексуалните фантазии да означават изобщо нещо и да носят скрита информация за вашите лични качества. Дори ако тайно искате да правите тройка или секс с белезници, това не ви прави хиперсексуален.

СЕКС ФАНТАЗИИТЕ НА ВСЯКА ЗОДИЯ!

Фантазиите не ви правят развратни 

Преди да споделите фантазиите си с партньора, помислете защо искате да направите това. За целта се опитайте да мислите за тях като вид сънища, които възникват в главата ви от нищото и над които нямате контрол. Ето защо, преди да споделите секс фантазиите си с него, се замислете какво целите в крайна сметка. Може би сте толкова близки, че желаете любимият ви човек да знае повече за вас, прониквайки в най-тайните кътчета на душата ви? Може би искате да добавите разнообразие към вече скучната прелюдия и да увеличите вълнението си? Затова разкажете за какво си фантазирате, това не значи, че ще стане реалност.

Без суетене

Готови ли сте да кажете на половинката си какво ви възбужда най-много? Този въпрос обаче е много деликатен и изисква специален подход. В разговора не забравяйте да подчертаете, че дори и да се интересувате да опитате нещо ново, това изобщо не означава, че партньорът не ви удовлетворява и въображението изисква незабавно изпълнение. Не е необходимо веднага да влезе в ролята на смел пожарникар, спасяващ ви от любовен огън, или на секси доктор, който с една ръка ви преслушва, а с другата ви довежда до оргазъм.

Попитайте как се чувства вашият партньор, след като научи за вашите фантазии и му дайте време да усвои чутото. Говорейки за нашите сексуални фантазии, ние влизаме в състояние на максимална искреност в отношенията с пoловинката, което ни прави възможно най-уязвими. Следователно всяка непредвидена реакция на нашия партньор към нашите разкрития може сериозно да ни разстрои. За да избегнете конфликт, разкривайки се на партньора си, бъдете готови да приемете всяка негова реакция. И не забравяйте - секс фантазиите са нещо, което всеки има. Но не всеки е смел да ги изпълни!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама