С тези 4 качества ще спечелите всеки мъж

  • С тези 4 качества ще спечелите всеки мъж
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.08.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Много хора смятат, че най-търсените качества в една жена са свързани с външната красота. Всъщност това изобщо не е така. Стегнатото дупе, дългите крака и русата коса не са най-важните критерии. Когато става въпрос за отношения в дългосрочен план, мъжете търсят много по-стойностни неща в човека до себе си.

1. Самостоятелност 

Мъжете нямат нищо против да правят изненади и да плащат сметката в ресторанта. Въпреки това, искат да знаят, че половинката им е самостоятелна и не се възползва от тях. Постоянното искане на материални неща определено ги отблъсква.

2. Интелигентност

Това е едно от най-важните женски качества според повечето мъже. Те искат да могат да разговарят с половинките си на различни теми. Да се забавляват заедно, но и да обсъждат проблемите си. Нужно им е разбиране, а могат да го получат единствено и само от една наистина интелигентна жена.

3. Уважение към личната свобода 

Повечето мъже определено имат нужда от свобода, която обаче не всяка жена е готова да даде. Дамите, които уважават свободата на половинките си, правят положително впечатление. Мъжете определено харесват жени, които имат собствени хобита и интереси. Има дами, които са наистина обсебващи, което изключително много отблъсква силния пол. Дайте на човека до себе си лично пространство и той ще ви се отблагодари многократно.

4. Не говорят за бившите си 

В никакъв случай не сравнявайте настоящия си приятел с бившия. По този начин наранявате достойнството на половинките си. Има толкова много други теми, които можете да обсъждате. Изберете такава, която е приятна и за двама ви. Мъжете харесват жените, които са готови да оставят бившите си в миналото и да продължат напред.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.