Силвeна Роу: Яжте това за невероятен секс (ВИДЕО)


Силвeна Роу: Яжте това за невероятен секс (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Заради пандемията от коронавирус Силвена Роу се е изолирала в Дубай. Съдията в MasterChef напоследък е доста активна в социалните мрежи и не спира да споделя рецепти и да съветва почитателите си. Топ готвачката реши да сподели в Instagram кои храни повишават либидото и помагат за невероятен секс. Сред тях са листни зеленчуци, сок от нар, ананас, мака, босилек и сминдух.

"Сминдух е популярна билка в алтернативната медицина, която може да помогне за повишаване на либидото и подобряване на сексуалната функция. Той съдържа съединения, които тялото ви може да използва за производството на полови хормони, като естроген и тестостерон. 6-седмично проучване при 30 мъже установи, че добавянето с 600 mg екстракт от сминдух дневно повишава силата и подобрява сексуалната функция По същия начин, 8-седмично проучване при 80 жени с ниско либидо установява, че приемането на 600 mg сминдух дневно значително подобрява сексуалната възбуда и желание в сравнение с плацебо групата. В допълнение, тази билка взаимодейства с лекарства за разреждане на кръвта. Ако сте с разредител на кръвта, трябва да поговорите с вашия лекар преди да вземете сминдух", обясни Роу.

Силвена силно препоръча и приема на мака - "корен зеленчук, който традиционно се използва за повишаване на плодовитостта и сексуалния нагон. Можете да закупите добавки в различни форми, включително прахове, капсули и течни екстракти".

ВИЖТЕ КАКВО ОЩЕ СЪВЕТВА ВЪВ ВИДЕОТО:

View this post on Instagram

... Продължаваме..... Храни с висока вибрация! Невероятен секс и да се чувстваш невероятно отвътре, усети Висока вибрация и невероятна вътрешност; Листни зеленчуци Зелени сокове За по-дълга по-твърда ерекция сок от нар Джинджифил Спорт & Фитнес Промъкнете невероятни храни; Ананас - сладък и свеж Избягвайте стрес Мака - погледнете отдилу Свещен босилек Сминдух или замбун- четете долу Сминдух е популярна билка в алтернативната медицина, която може да помогне за повишаване на либидото и подобряване на сексуалната функция. Той съдържа съединения, които тялото ви може да използва за производството на полови хормони, като естроген и тестостерон. 6-седмично проучване при 30 мъже установи, че добавянето с 600 mg екстракт от сминдух дневно повишава силата и подобрява сексуалната функция. По същия начин, 8-седмично проучване при 80 жени с ниско либидо установява, че приемането на 600 mg сминдух дневно значително подобрява сексуалната възбуда и желание в сравнение с плацебо групата. В допълнение, тази билка взаимодейства с лекарства за разреждане на кръвта. Ако сте с разредител на кръвта, трябва да поговорите с вашия лекар преди да вземете сминдух . Мака (Lepidium meyenii) е корен зеленчук, който традиционно се използва за повишаване на плодовитостта и сексуалния нагон. Можете да закупите добавки в различни форми, включително прахове, капсули и течни екстракти. 12-седмично проучване отбелязва, че 42% от мъжете, които приемат 1500-33 mg мака дневно, имат повишен сексуален нагон (6 доверен източник). Освен това, при преглед на 4 проучвания при 131 души, приемът на мака последователно в продължение на поне 6 седмици подобрява сексуалното желание. Освен това помогна за лечение на лека еректилна дисфункция при мъжете. Освен това някои доказателства предполагат, че маката може да помогне за борба със загубата на либидо, която може да се прояви като страничен ефект на някои антидепресанти. Повечето проучвания установяват, че приемането на 1,5-3,5 грама дневно в продължение на поне 2–12 седмици е достатъчно за повишаване на либидото. Tribulus terrestris или бабини зъби е малко листно растение, чиито корени и плодове са популярни в традиционната китайска и аюрведичн

A post shared by Chef Silvena Rowe 🇦🇪روح دبي1 (@chefsilvena) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама