Защо животът на необвързаните е прекрасен


Защо животът на необвързаните е прекрасен
Снимка: iStock/Guliver

Животът на необвързаната жена всъщност е прекрасен и понякога забравяме това. Дългите връзки изтощават емоциите и могат да ни затворят в порочен кръг, където да забравим за себе си, мислейки само и единствено за партньора или любовните ни отношения.

Ето защо не трябва да се страхувате да оставате сами, а напротив – да се наслаждавате на прекрасното време, в което ще имате цялата свобода, която можете да поискате за себе си:

1. Времето за вас самите е повече от прекрасно

Когато нямате партньор, имате възможност да се насладите на собствените си нужди и желания. Съобразявате се само и единствено с вашите желания и не мислите за друго. Можете да отделяте колкото време ви е необходимо за себе си и да се развивате максимално.

2. Няма кой да ви мрънка и да ви къса нервите

Връзките вървят ръка за ръка с доста напрежение и проблеми. Колкото и да е хубаво да има някой, който да мисли за вас и с когото да споделяте, толкова и досадно може да бъде това, че той постоянно ще си вре носа във вашите работи и ще изказва мнение, ще има желания, с които трябва да се съобразявате, дори и да не искате.

3. Можете да спестявате повече

Ако сте необвързани, нямате толкова поводи да изхарчите цялата си заплата. Имате прекрасната възможност да спестите и да направите план на разходите си.

4. Можете да флиртувате с когото си пожелаете и когато ви се иска

В живота на обвързаните флиртът е почти забранен, а това определено е нещо, което ще липсва на всеки. Ако нямате партньор, можете да си позволите да се закачате с колегите в офиса, да си чатите до късно с някой интересен обожател и да правите срещи всяка седмица с различни хора.

5. Можете да си позволите да прекалите на купон

В петък вечер ви се иска да полудеете и да се забавлявате максимално. Нямате с кого да се съобразявате и можете да останете колкото искате и да пиете колкото ви се пие. А в края на вечерта можете да останете да пренощувате, където ви скимне, защото сексът за една нощ не е забранен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама