Писмо до всички млади, красиви и необвързани жени


Писмо до всички млади, красиви и необвързани жени
Снимка: iStock/Guliver

Прекрасни дами, важно е да разберете, че такъв статут като „сложна връзка“ не съществува! Връзка, която има потенциал да се превърне в нещо красиво и истинско, не трябва и не може да да бъде сложна... Мислите си „но при нас е различно“. Не, не е различно. Просто вие двамата сте различни хора, които се опитват да създадат красив розов балон. Колко ли дълго би могла да продължи такава „сложна връзка“? Година, най-много две... След това завесата пада и актьорите остават голи на сцената, само със своите истински мисли, чувства и постъпки.

Всички тези „сложни“ любови, противоречиви отношения и безкрайни разговори... Ах, не се ли уморихте? Та вие сте прекрасни! Защо насилвате сърцето си да повярва, че това е единственият му шанс да бъде щастливо? Та то не го иска!

Скъпи дами, погледнете се в огледалото – вие сте млади, очарователни и светът е пред вас! Отношенията ви с един мъж трябва да са прости и леки като перце. Няма значение кой е той, къде работи, колко езика говори и колко жени е имал преди вас – сърцето ви няма да го оценява нито според автобиографията му, нито според това дали има перфектно избелени зъби и силна челюст. Вашият живот и вашето щастие не бива да зависят от никой от тези въпроси. Всичко, което има значение, е дали се чувствате комфортно с човека до себе си. Ако това е така, то тогава отношенията ви няма как да бъдат „сложни“...

В крайна сметка, какво може да иска една млада и красива жена от връзката си? Любов, взаимност, искреност, положителни емоции, създаване на дом, деца... Ако мислите, че можете да имате всичко това с отношения, които още от самото си начало са сложни, то тогава не ви препоръчваме да се замисляте какво би било, когато положението наистина стане „напечено“. А този момент ще дойде, пвоярвайте, дори и при най-розовия сценарий...

И така, мили, прекрасни, слънчеви дами, търсещи своя принц, зарежете всички онези „сложни“ неща, които объркват живота ви. Наслаждавайте се на младостта си и бъдете търпеливи, защото човекът, който ще ви разбира само с една дума, ще дойде рано или късно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама