Златните правила на новата връзка


Златните правила на новата връзка
Снимка: iStock/Guliver

Началото на една връзка може да крие доста въпросителни. Понякога ние е трудно да разберем какво точно иска мъжът в началото, затова е хубаво да знаете тези 7 правила. Те ще са ви от полза, за да избегнете малките недоразумения помежду ви и да се радвате на отношенията ви.

1. Внимавайте с публичното показване на чувства

Хората имат различни нива на комфорт, когато става въпрос за поведението на двойки на публични места. Намерете баланса - държене за ръце, целувки, прегръщане.

2. Веднъж седмично

Определете един ден от седмицата само за вас, когато другите ви приятели не са поканени. Всеки е зает, затова е важно за връзката ви да отделяте време за нея.

3. Без задушаване

Да бъдете заедно е прекрасно, но да се държите като сиамски близнаци не е. Взаимно уважавайте личното си пространство и не го приемайте драматично, ако той поиска време само за себе си.

4. Не говорете за бъдещето, докато не е настъпил правилният момент

Нищо не може да уплаши повече един мъж от перспективата да има деца, преди да е готов. Не мислете, че той не иска да бъде с вас, ако отклонява темата. Половинката ви просто се наслаждава на нещата такива, каквито са в момента и все още не е съзрял да добави едно малко човече във връзката ви.

5. Сприятелете се с дружките му

Това не означава да станете една от тях, но за него ще е добре да знае, че се чувствате комфорно около приятелите му.

6. Но не изоствайте вашите

Това, че сте започнала връзка с мъж не означава, че трябва да забравите за собствените си приятели, които са били до вас през цялото време до сега. Ако се разделите, ще потърсите подкрепа точно от тях, затова ги пазете.

7. Не крийте неща

Не трябва да му казвате как преди време сте спала с непознат в бар, но може би е добра идея да му споделите, ако все още сте приятелка с бившия си, преди той случайно да ви види заедно.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама