Ако НЕ искате да отблъснете своя любим мъж, НЕ правете тези неща


Ако НЕ искате да отблъснете своя любим мъж, НЕ правете тези неща
Снимка: Thinkstock/Guliver

Само мъдра жена, която е видяла много от живота, знае как да се държи правилно с един мъж. Предлагаме ви да се запознаете с основните неща, които представители на силната половина на човечеството мразят. Ако не искате да ги отблъснете, просто не ги правете!

Често правим грешки в изграждането на отношения с нашия партньор. Въпреки това, само мъдрите жени са в състояние да ги разберат и да се поучат от тях. Ако не искате да изгубите бързо любовта на своя любим мъж, прочетете следващите редове, в които ще разберете с какво може да отблъснете половинките си.

Всяка минута трябва да бъде прекарана заедно

Не, не и отново не. Дори да ви хубаво заедно и да си мислите, че мъжът до вас иска да сте заедно непрекъснато, не се заблуждавайте. Всеки човек има нужда от лично пространство и това не зависи от неговите силни и дълбоки чувства. Ако мислите, че се сближавате по този начин, грешите.

Дайте на мъжа си свободата, с която той, между другото, е свикнал и от която има нужда. Това не означава, че може да прави каквото си поиска, но в рамките на нормалното той заслужава своята свобода и време, което може да прекара с приятели или дори сам. Дори статистиката сочи, че постоянното прекарване на времето заедно води до развод или разпад на отношенията.

Не можете да се карате

Невъзможно е да живеете живот с човек под един покрив, без да няма някакви дразги между вас. Всички сме от различни семейства и за да създадем свои са ни необходими компромиси, а понякога и кавги. Само наивните вярват, че мълчанието спасява отношенията. Напротив, необходимо е да се говори за всичко, което ви притеснява, и точно в такива случаи разводите се случват много по-рядко. Противоречията служат като сигнал за промяна и преразглеждане на възгледите, а конфликтът в ранен етап на отношенията е перспектива за дълъг съвместен живот.

Не говорете за предишни отношения

Разбира се, не трябва да говорите с подробности, а да разказвате например за причината за разпадането на връзката ви- това е много полезно и за двама ви.  По този начин и двамата ще поставите известна яснота в бъдещето си заедно, основавайки се на грешките от миналото.

Селфи за двама

Да, в днешно време е много модерно, но да не прекаляваме. Ако сте посетили някое хубаво място заедно, снимайте се за спомен. Но постоянните селфита как се целувате, как ядете заедно и какво ли не са малко банални.

Между другото, има една интересна статистика. Психолозите казват, че колкото по-често съвместни снимки на двойката се появяват в социалните мрежи, толкова по-голям е рискът от раздяла. По този начин те уж се опитват да предадат на обществото, че с тях всичко е наред, но всъщност не е точно така.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама