Ако той наистина те иска, ще направи всичко необходимо, за да те има!


Ако той наистина те иска, ще направи всичко необходимо, за да те има!
Снимка: iStock

Скъпа моя, ако той наистина те иска, никога няма да те накара да чакаш с дни да ти отговори на съобщенията или да ти се обади. Ще ходи навсякъде с телефона си и ще проверява всяка секунда, за да види дали си му отговорила.

Ако той наистина те иска, никога няма да ти каже, че има нужда от повече време, за да помисли дали наистина иска да бъде с теб. Никога не би те карал да се чувстваш несигурна или притеснена от следващия му ход. Никога не би те карал да се чувстваш недостойна за любовта му и никога няма да те манипулира.

Ако той наистина се интересува от теб, ще се погрижи да го разбереш и да му повярваш. Няма да прекарва часове в търсене на най-скучните извинения, само за да продължи да те манипулира.

6 НАЧИНА ДА ГО НАКАРАТЕ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС

Ако той е виновен за нещо, ще ти го признае и ще помоли за прошка.

Ако той наистина те иска, ще те изненада с букет от красиви цветя, които да ти напомнят за истинската ти красота отвътре.

Ако той наистина те иска, винаги ще се грижи да се чувстваш комфортно, вместо да мисли само за себе си.

Ако той наистина те иска, ще се отнася с теб с уважение и ще те кара да се чувстваш оценена, вместо да бъдеш пренебрегвана.

Ако той наистина те иска, ще направи всичко да го покаже с действията си, вместо с фалшиви думи. Това е единствената истина, която трябва да знаеш, а всичко друго е лъжа.

Ако той не полага усилия да те накара да се чувстваш специална, значи просто не те иска. Единственото, което прави, е да си играе с теб...

Заслужаваш повече.

Заслужаваш да се държи с теб като с дама, каквато си. Никога не трябва да се променяш, за да зарадваш неговото его, защото той не заслужава.

Когато мъж наистина те иска, той се грижи за теб, помага ти, прави всичко, за да те подкрепи и да ти покаже колко си красива, вместо да те омаловажава.

Той е този, който иска да вижда усмивката ти. Всеки ден

Когато един мъж наистина те иска, ще направи всичко необходимо, за да те има. Запомни това!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама