6 начина да накарате един мъж да се влюби във вас


6 начина да накарате един мъж да се влюби във вас
Снимка: iStock

Не всяка жена знае как да накара един мъж да се влюби в нея. Това обяснява факта защо много красиви жени са самотни. Най-важното е жената да владее изкуството да привлича вниманието. Но преди всичко тя трябва да е интересна за самата себе си.

1. Външният вид играе важна роля 

Винаги трябва да изглеждате безупречно и женствено. Подбраните с усет за стил дрехи ще ви помогнат да постигнете целта си.

2. Естествената красота винаги е за предпочитане пред изкуствената

Забравете завинаги за изкуствените мигли, огромните устни и черните вежди. Важно е да не се прекалява с козметиката и разкрасителните процедури, защото всичко това може да създаде прекалено изкуствена визия.

ТЕЗИ ЗНАЦИ ИЗДАВАТ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАЕДНО ЦЯЛ ЖИВОТ

3. Умерена скромност

Прекомерното смирението и скромност понякога разваля всичко. Ако жената се съгласява с всичко, мъжът бързо ще загуби интерес към нея.

4. Самоувереността е ключът към добрата връзка

Но и с нея не бива да прекалявате, за да не се превърне в прекалено високо самочувствие, което единствено би отблъснало партньора ви от вас.

5. Жестове, мимики, маниери

Никога не използвайте груби думи. Нежността и женствеността със сигурност ще накарат мъжа да погледне с други очи на вас.

ПРЕДИ ДА ПОИСКАТЕ ПРЪСТЕН, ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА

6. Мистериозност

С нейната помощ може да накарате почти всеки мъж да се влюби във вас. Една жена трябва да бъде като непрочетена книга за любимия си и винаги да го изненадва с нещо ново.

Умелото използване на тези трикове в комбинация с външна и вътрешна привлекателност, няма да остави нито един мъж безразличен.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама