Преди да поискате пръстен на ръката си, прочетете това!


Преди да поискате пръстен на ръката си, прочетете това!
Снимка: Istock/Guliver

Психолозите препоръчват на всички жени, които безумно искат да се омъжат, да спрат и да си починат. Не трябва да се стараете да отидете там, където може да не сте добре дошли в момента. И ако искате вашият любим искрено да пожелае да станете негова спътница за цял живот, послушайте нашите съвети.

Първо трябва да обичате себе си и самотата си

Звучи странно, но без това няма да успеете. Кой мъж има нужда от човек до себе си, който не може да живее в самота, който не се справя без половинката си, който винаги се оплаква от проблемите си? Никой!

Никога не играйте роля

Научете се да приемате себе си като истински човек и да се показвате като такъв на другите. Вашият мъж ще ви обича такава, каквато сте, дори ще иска да ви вижда по-често в натуралната ви светлина.

Спрете да мечтаете за брак

Трябва да имате вътрешна нужда да дадете любовта си на мъж. Тогава в живота ви ще има някой, който ще се къпе в любовта ви и ще ви даде в отговор, може би дори много по-голямо чувство.

НЕ ОТЛАГАЙТЕ ЦЕЛУВКИТЕ, КОИТО МОЖЕ ДА ПОДАРИТЕ ДНЕС

Не се унижавайте

Основният закон на истинската жена е табу върху общуването с женени мъже. Не губете време за тях. Дори ако той изостави семейството си заради вас (което по принцип се случва много рядко), тогава помислете за това - можете ли да се доверите на този женкар и предател в бъдеще? Той няма да се промени!

Ако не се чувствате комфортно на първите си три срещи, спрете да общувате с този човек

Той се показа пред вас от най-добрата страна и ако не ви хареса подобрената му версия, тогава не бива да продължавате да се срещате.

Не се срещайте с мъж, който не иска да създава семейство

Ако живеете с него повече от шест месеца и той дори не се опитва да обсъжда темата за брака, трябва да го попитате открито за това. И трябва да направите това само веднъж. Освен това въз основа на отговора му вземете решение. В случай, че той е пламенен привърженик на свободата, не губете време, а се разделете с него.

Не позволявайте на партньора да разбие вашия характер, да ви откаже от хобита ви или да ви накара да правите това, което не искате

Тук не може да има извинения - това не е вашият мъж, оставете го при първите опити да ви окаже натиск. Кажете на партньора си открито, какво не харесвате в него и ако скоро нищо не се промени, напуснете го.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама